torsdag 2. juni 2016

Hjemmelaget middag

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Se våre spennende oppskrifter her.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Kyllingruller med urter.


Denne kyllingen er smakssatt med salvie, hvitløk, ost og og spekeskinke. Her er det kun råvarene som setter smak, det trengs ikke noe krydder, ikke engang salt. Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på.

Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus. Egg, mel og litt salt er alt hva du behøver for å lage hjemmelaget pasta. Her viser vi deg hvordan du ved hjelp av en pastamaskin enkelt tryller frem tynne pastaplater, som du videre kan lage pastaplater, spagetti og tagliatelle av.


Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Varier med sauser og annet tilbehør. Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Maschmanns kokker lager delikatesser av råvarene i Markedet. Alt fra å bearbeide kjøtt til burgere, smakfulle gryte- og ovnsretter til utsøkte majoneser og sauser.


Alt som lages er av ferskvarer og ikke tilsatt noen konserveringsmidler. Middag som er sunn, rask og himmelsk god! Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Perfekt i en hektisk hverdag! Nesten hjemmelaget middag på 1-2-Ferdigmat trenger verken være usunn eller smakløs.


Restefest med hjemmelaget rekesalat.

Til denne rekesalaten trenger du majones, litt syre fra sitron, krydder og kanskje noen ferske urter, i tillegg til rekene. Kokt egg og litt paprika passer også godt til. Bruk fantasien og eksperimenter med det du har tilgjengelig. Mat er en glede vi ikke må ignorere.


Denne matsiden handler aller mest om den maten jeg lager hjemme til daglig. Jeg streber etter å alltid lage mat fra bunn av hjemme, og jeg er ungkar. Falafel lages ofte av tørkede kikerter som har vært bløtlagt i rikelig med vann over natten. Det gir bollene en fastere konsistens, men de bør da friteres (eller stekes i godt med olje) i 3-minutter.


Brukes kokte kikerter får bollene en mykere konsistens og må behandles forsiktig i pannen for ikke å ødelegge fasongen. Bare Bra Barnematbloggen. Her får du masse geniale tips til den første babymaten!


Du får lære mer om jern, hvor mye mat babyen din trenger når den skal begynne å spise fast føde, og du finner steg for steg guider til hvordan du enkelt kan lage barnematen selv. Det er så utrolig godt, og vi har laget den fra bunnen av de siste årene. Men jeg har aldri laget den med ostesaus så det bestemte jeg meg for å teste ut.


Handlet inn varer, kom meg hjem, pakket ut og fant ut at jeg måtte ut et par ærend – søren! Jeg elsker en saftig kebab med massevis av gode smaker! Og med kebab mener jeg da godt kjøtt trædd på et spyd og stekt eller grillet. Sist uke var vi i Barcelona på ferie, og der spiste vi lunsj og middag på La Bascula flere dager. En vegetarisk restaurant, med utrolig god mat, pluss at det er et veldig spesielt og stemningsfullt sted.


Du finner det ikke med mindre det er åpent, når det er stengt er alt gjemt bak en stor port. Lær mer om pølser her. Flere lekre pølseretter finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg