mandag 13. juni 2016

Helsesekretær utdanning deltid

Finn helsesekretær utdanning deltid nå på Kensaq. Lisensen gjelder ikke øvrig innhold. Norsk lisens for offentlige data. Teksten vedlikeholdes på yrkessiden på utdanning. Fagskoleutdanninger har et omfang på minimum et halvt studieår og maksimum to studieår.


Den kan også gis på deltid og som fjernundervisning. Hvordan skiller fagskoleutdanning seg fra høyere utdanning ? Yrkestittelen er helsesekretær. Dersom du er ferdig med videregående, finnes det både offentlige og private aktører som tilbyr utdanning for voksne som ønsker å bli helsesekretær. Finn ut mer om voksenrett på utdanning.


Du kan ta utdanning på kortere tid hvis du får godskrevet tidligere erfaring. Det heter realkompetanse. Noen fylker tar seg også betalt. For mer informasjon se utdanningsdirektoratets sider utdanning.


Dette passer for deg som. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen HELSESEKRETÆR VG(vgs-privatist). Opplæringen skal utvikle evnen til å arbeide selvstendig med administrative oppgaver og assistanse-, laboratorie- og skiftestuearbeid.


Helsesekretær (VG3) - nettstudie. Videre skal opplæringa legge vekt på service, kommunikasjon og samhandling med pasienter og samarbeidspartnere. Yrket går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.


Velkommen til Kensaq. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Du har krav på gratis vurdering hos fylkeskommunen hvis du har voksenrett. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Deltid (30) Fast (23) Vikariat (21).


Du må ha utdanning som helsesekretær. Kan jeg bli helsesekretær , jobbe og så ta påbygg? Autorisasjon søkes på bakgrunn av vitnemål. Kompetanse som helsesekretær.


NTNU VIDERE er videreutdanning og deltidsstudier tilpasset deg som er i arbeidslivet. Fullført og bestått opplæring fører fram til yrkeskompetanse. Vi tilbyr kurs av kortere eller lengre varighet på bachelor- og masternivå innen de fleste fagområder. Nettstudier gjør det mulig for deg som ikke kan møte på campus å studere på BI, enten du er på reise, bor langt unna campus eller bare vil studere på egenhånd.


Studier og kurs Nettstudier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg