torsdag 9. juni 2016

Bruksanvisning electrolux vaskemaskin

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Fri retur i dager.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!

Laveste Pris i Norske NettButikker? Electrolux vil være en pålitelig og ansvarlig partner overfor alle sine verdsatte kunder. Dette betyr at vi vil opptre på en åpen og transparent måte og i samsvar med gjeldende lover og forskrifter, herunder ved å gi våre kunder oppdatert informasjon om vår innsamling og bruk av personopplysninger.


Vi har frontmatede og toppmatede vaskemaskiner. Se også våre smale vaskemaskiner. Les mer og finn din nye vaskemaskin. Din Electrolux Group-konto er nå opprettet.


En epost med kobling for å aktivere kontoen din er sendt til e-postadressen din.

For å aktivere kontoen din, klikk på lenken i e-posten. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Den første Electrolux toppbetjente vaskemaskinen med det velkjente ØKOMix-systemet, som forblander vaskemiddel og vann for suverene vaskeresultater. AEG bruker kaker og andre sporingsteknologier for optimering av nettsiden i tillegg til salgsfremmende og markedsføringsformål. Hvis du godkjenner vil anonyme kaker brukes til å forbedre vår nettside og tjenester.


Hvitevarer for ethvert behov. Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Hva passer ditt hjem og kjøkken? Lyst på ny telefon? Alt av telefoner og tilbehør.


Som nevnt er det fokus på skånsom vask, hvor tøyet kan få damp og ull kan vaskes sikkert. Man skal føle seg trygg når man vasker tøy i en Electrolux vaskemaskin. I de fleste Electrolux vaskemaskiner kan man vaske tøyet på grader, som du normalt ville vaske ved grader for å få det ordentlig rent.


Slik sparer du på energiforbruket. Vær oppmerksom på at du kan belastes for reparasjonen hvis det blir nødvendig med et besøk. Dette avhenger av garantibetingelsene dine og typen feil.

Hvis denne bruksanvisning , instruksjon eller skjema er det du leter etter, så last den ned nå. Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger. Kontroller at vaskemaskinen ikke har ytre, synlige skader før den stilles opp. En skadet vaskemaskin må ikke stilles opp og tas i bruk.


Før vaskemaskinen tilkobles, må tilkoblingsdataene (sikring, spen-ning og frekvens) på typeskiltet sammenlignes med dataene for el-nettet. Electrolux Professional provides excellence in foo beverage and laundry solutions. Find out what we can do for your business.


Med TimeManager kan du justere vaskesyklusen i henhold til behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg