torsdag 23. juni 2016

Vondt å tisse gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Du må ofte på do, det gjør vondt å tisse , og er rett og slett bare helt forferdelig. Og ja, noen av oss får det ekstremt ofte.


Noen er mye plaget med dette og opplever at de får urinveisinfeksjon igjen og igjen. På tredje dagen nå har jeg veldig vondt på slutten når jeg tisser. Jeg tenker på urinveisinfeksjon, for jeg har hatt det før. Men det jeg ikke har hatt før er denne smerten i hele underlivet. Det kjennes ut som kraftige menssmerter.


Det verker nederst i magen og ryggen og sprer seg til rompa og. Jeg har et spørsmål ang vannlating. Er gravid i uke og det føles som jeg har gått på do hele svangerskapet hittil. I det siste er det litt ubehag når jeg blir tisse trengt, og må forte meg på do.


Hatt det fra og til hver gang jeg har vært gravid , ofte verre hvis jeg er skikkelig tisse trengt eller stresser med å bli ferdig Fikk forklart at det mest sannsynlig var ligamentsmerter. Kan gjøre mildt sagt skit vondt til tider, som en skikkelig strekk. Men sjekk selvfølgelig opp hvis du uroer deg. Klarer ikke sitte i ro, virker så blæren min er sprengt hele tiden. Eneste jeg vil er å sitte på doen konstant og bare tisse hele dagen i en ubrutt stråle.


Og så kommer det nesten ingenting ut hver gang jeg tvinger meg til å prøve å tisse (for det gjør jo veldig vondt , og jeg tømmer den jo hele tiden). Når en har hatt slike hindringer som det du har hatt, kan en få problemer i etterkant med å tømme urinblæra. Det å ha epidural, få lagt en vakum eller å bli katetrisert flere ganger etter fødsel fordi en ikke klarer å tisse av seg selv, er inngrep som kan skade urinrør og blære.


Så det kan godt ha skejd men dette kan fikses på! Også barn kan ha brennende eller stikkende smerte ved urinering, samt en økt trang til å tisse. Disse symptomene varierer i alvorlighetsgrad og sannsynliggjør enten en infeksjon eller en midlertidig irritasjon. Barnet ditt vil kanskje ikke klare å forklare og beskrive smerten, og derfor vil gråt under urinering være et mulig symptom.


Kardinal tegnet på at man er gravid , for de aller fleste, mensen kom ikke. TISSE OFTE Dette kommer også ganske tidlig etter befruktningen. Ta på alvor dersom du tror barnet ditt forsøker å fortelle deg noe og vær tydelig på at barnet aldri har noe som helst skyld i det som har skjedd. Dersom du har mistanke er det avgjørende at du søker hjelp, og dette kan du for eksempel gjøre ved å kontakte helsestasjon, politi, overgrepsmottak eller fastlege, sier Bruusgaard. Oppsøk lege ved hyppig vannlating.


Hvis du er plaget med hyppig vannlating, eller opplever endringer i vannlatingsmønsteret ditt, oppsøk lege for å identifisere årsaken, og finne behandling for problemet. Rask og trygg leveranse. Det å ha vondt i bekkenet kan ofte linkes til svangerskap eller feilbelastning over lengre tid. Også har jeg litt smerter i øvre delen av magen opp møt brystet. Hva kan dette være?


Kan det hende at jeg har blitt gravid ? Hvis du sliter med søvnen, er det beste tipset å slappe av og godta at dette er helt vanlig når du er gravid. Man må prøve å ikke se på det som et problem, men akseptere situasjonen, sier legen. Det er nemlig helt normalt å sove mindre når man er gravid. Ikke er det farlig heller, selv om det kan være veldig slitsomt.


Så en natt våknet jeg av voldsomme ryggsmerter, klarte knapt å røre meg. Ble kvalm og følte jeg måtte spy, kom meg på badet, men kom ingenting, men fikk krampeaktige smerter på sidene av ryggen. Ikke klarte jeg å tisse heller, føltes som om noe sperret for urinen. Så slet jeg med vondt i ryggen et par tre dager før jeg kom meg til.


Neste gang var det vondt. Hvis blæren er veldig full (spesielt hvis jeg må tisse på natta)opplever jeg ofte å få veldig vondt i magen like etter at jeg er ferdig med å tisse. Akkurat som om jeg føler at blæra presser litt på livmoren, og når den tømmes, letter jo også trykket. For å forebygge urinveisinfeksjon er det lurt å tisse før og etter samleie, gå med bomullsundertøy, drikke mye væske, ikke vente med å gå på toalettet når man må tisse , og holde deg tørr og varm om underlivet. Akutte, sterke smerter.


Mange mødre har vondt i bekkenet under graviditeten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg