mandag 3. juli 2017

Gåter til barn

Hvilket tau kan du ikke dra i, og hvilken kopp kan du ikke drikke av? Her er gåter for barn som liker å gruble. Gåter for de minste. Leter du etter gåter for barn ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke gåter som passer godt for barna.


Gåter til barn

Hvem må alle mennesker, selv konger og keisere, ta av seg hatten for? Alle gåtene har svar. Trenger du noen enkle og morsomme gåter til barn med svar?


Det er to innganger til huset, men først når du står med føttene ute, er du riktig inne. Nedenfor finner du et utvalg gode gåter for barn. Klikk på pilene for å se flere gåter. For å se andre kategorier som kan være passende for barn , vennligst besøk hva er jeg gåter.


Gåter til barn

Jeg er gravid i uke 25. Fram til for ca to uker siden har jeg spist en del lakris. Og jeg leser at det er en del advarsler mot dette. For stort inntak tilsvarer 5milligram glycyrrhizin i uken. Det jeg lurer på er hvor mye dette tilsvarer.


Alt med måte sier folk. Her finner du et godt utvalg av rene og trygge vitser for barn. Barnas vitser er laget av barn og for barn. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn. Dette nettstedet inneholder en samling av gåter , spill og annen hjernetrim.


Samlingen består av både lette og vanskelige oppgaver, delt inn i forskjellige kategorier. Det finnes utallige gåter hvor du må bruke hjernen for å løse dem, og her har vi samlet hjernetrim gåter som lar deg teste deg selv. Svaret er ikke alltid det du tror, så tenk deg godt om før du svarer. Ekstra gøy er det når du vet svaret og skal spørre andre om de klarer å løse disse hjernetrim gåtene. Målet er å gi barna gleden og mestringsfølelsen ved å ha lest en hel bok alene, og ha det gøy samtidig.


Tenk så moro å kunne fortelle latterlige vitser og gåter til familie og venner! Hent frem bøkene til den spesielle kosestunden hjemme eller ta de med på ferie- og hytteturer. Barna skal prøve å huske alle tingene de har sett.


Du kan også gjenta leken flere runder, fjern da en ting hver gang slik at barna kan gjette hva som er borte. Sett opp denne gåten med pinner (skriv ettallene som rette streker). Oppgave: Legg til to rette pinner for å få mattestykket til å gå.


Men nå kommer jeg ikke på noen. Kan noen hjelpe meg? Eldstemann skal ha med en ting hxn skal lage gåte på. Eller skal ha en gåte om. Du skal kjøre en buss.


På første busstopp går personer på og av. Lille Olav var sønnen til en flink bilmekaniker og farens språk dreide seg mye om oljeskift og lignende. Dette fikk læreren oppdage da han spurte Per hvor gammel lillebroren var.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg