mandag 10. juli 2017

Gravidbelte

Gravidbelte

Sirona Cybex informatie. Finn laveste nettpris her. Det finnes produkter for gravide ( gravidbelte ) som styrer beltet ned under magen. De kan gjøre det mer behagelig å bruke bilbeltet.


Gravidbelte

Sent i graviditeten er det best å være passasjer, og skyve setet så langt bak som mulig. GRAVIDBELTE – REDDER LIV? I tillegg vokser mange opp med alvorlige skader etter kollisjon mens mor var gravid. Takket være et gravidbelte kan du beskytte både deg selv og ditt ufødte barn i bilen.


Beltene er enkle å installere og fjerner effektivt bort setebeltet fra magen og fosteret i en kollisjon. Bilens bilbelte kan ved kollisjon forårsake skader på barnet i mors mave, da beltet blir liggende rett over magen. Gravidbelte t tvinger bilbeltet ned mot hoftene og forhindrer denne typen av skader. Gravide føler seg komfortable når de bruker produktet, og vi vet at beltet ikke går opp i magen ved en eventuell kollisjon.


Gravidbelte

Når det gjelder Vegdirektoratets skepsis så kan jeg si at det. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær.


Hos oss finner du alt barnet trenger! Søk etter gravidbelte på Kelkoo. Sammenlign tilbud på gravidbelte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. AroundAbout gravidbelte sørger for at bilbeltet ikke sklir opp over magen. Bruksanvisning: Fest først den store stroppen rundt bilens sete.


Gravidbelte

Komfortabelt og enkelt å bruke. Sett deg komfortabelt på stoffet og ta på bilens belte. Fest stropp og foran på den delen av beltet som er rundt magen. Har du spørsmål vedrørende BeSafe Gravidbelte , vil vi gjerne hjelpe deg. Kontakt oss på tlf.


NB: Spørsmålet ditt publiseres ikke med mindre det er et generelt spørsmål som er relevant for mange kunder. Hvorfor - hvorfor ikke? Har ikke funnet som mye om det, annet enn firmaene som selger det som selvfølgelig mener det er veldig nødvendig.


Gjør kjøreturen mer behaglig for den gravide. Sirech Elsker forumet. Noen av dere som har det eller som har tenkt. Her om dagen tok jeg en kjempestor risiko og prøvde på en av mine vanlige bukser. Jeg var allerede i godt humør av å ikke ha lagt på meg noe på en uke, så da tenkte jeg at jeg likegjerne kunne ødelegge det ved å prøve et par ikke-gravidebukser ;) Neida, jeg hadde faktisk tro på at de burde passe, men nå hadde jeg nok mot til å faktisk prøve.


Fair-Tradeprodukter og økologiske klær er hovedfokus og vi jobber nå med å få frem nye norske designere. Vi ønsker å ha et sterkt fokus på at våre produkter skal være gode mot brukerne, produsentene og miljøet vårt. Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg