mandag 17. juli 2017

Sjørøver bursdag

Sjørøver bursdag

Stort utvalg til hele bursdagsfeiringen. Norges ledende bursdagsbutikk. I alle farger og fasonger. Ingenting slår en klassisk sjørøver fest.


La gjestene kle seg ut som lure pirater med bånd på hodet og lapp over øyet. En skikkelig sjørøverbursdag fortjener også en ekte skattejakt! Siden vi ikke er så stor familie, så ble både familie og venner invitert i bursdag på samme tid.


Hva med å invitere til en skikkelig sjørøverfest? Lag en invitasjon på ekte sjørøvervis! Tøft kakestativ til sjørøverbursdag eller piratbursdag.


Sjørøver bursdag

Kakestativet er enkelt å sette sammen og ta fra hverandre og kan dermed fint benyttes igjen og igjen. Sjørøverbursdag - Rundt Kakefat - Kartong. Et herlig tilslag til enhver piratbursdag eller sjørøverfest - Dette tar seg flott ut på bursdagsbordet!


Etter en vellykket sjørøverbursdag tenkte jeg kanskje at flere kunne få nytte av mine prosjekter til Filips barnebursdag. Planen var å gjøre det enkelt, og ikke alt for kostbart. Hos oss finner du alt du trenger til barnebursdagen. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Sjørøver bursdag

Vi seilte fra Karibien og ankret opp i natt. Er du klar til å ta imot en gjeng sjørøvere hjemme hos deg, så kommer det nå et skip lastet og klart med piratleker, oppskrifter og tips for alle små sjøulker. Flotte kort Etter jeg selv har opplevd å glemme å kjøpe bursdagskort til barna når de skal i selskap og sittet febrilsk på nettet etter å finne noe som jeg kan printe ut i siste liten - uten hell. Klikk her for døgnåpen nettbutikk med alt til festen. Dekor, kostymer, parykker til både Halloween, bursdag og temafest!


Mat og drikke for små pirater. Det er lite mat som skriker sjørøver sånn helt umiddelbart, men med noen enkle triks (og litt fantasi) kan både pølser og pizza bli til ekte sjørøvermat. Mathias fylte år den juni og dagen ble behørig feiret med familie og venner. Du finner alle videoene mine rundt på nettsiden her, alternativt ligger også videoene på. Her er sjørøver -guttene mine!


Sjørøver bursdag

Og her er sjørøver -pappen! Det hørtes ut som en flott bursdag ! Med knallvær på bursdagen er det jo ekstra stas for en syvåring. Tenk å kunne løpe rundt i hagen og leke sjørøvere! Disse flaggene skal stå på sjørøver øya kaken jeg skal prøve å lage i kveld. De har jeg laget på samme måte som bordkortene.


Viser bilder i morgen! I kveld skal jeg lage kake,gele,marsmallows på pinne og pynting av bord. Bjørnen sover - En lek som alltid er vellykket blant de minste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg