mandag 31. juli 2017

Test trampoline

Best i test blir trampolinen Favorit fra nederlandske Berg Toys, takket være dens kombinasjon av byggekvalitet, sikkerhet og ytelse til en rimelig pris. Favorit har en betydelig høyere ytelse enn lavpris-trampolinen GILLELEJ som selges hos JYSK. Den beste trampolinen som har to uavhengige testkilder er Berg Champion. Her kan du finne mange nyttige tips til valg av trampoliner.


Du kan blandt annet se tips for vedlikehol sikkerhet og bruk.

Vi har kikket på mange forskjellige trampoliner i ulike størrelser, og kåret den beste i vår test. Om du tenker på å investere i en god trampoline , og ønsker å lære mer om dette, klikk her. En trampoline kan gi mye glede for både barn og voksne. Det finnes i dag en rekke modeller som er så godt bygget at de varer i flere år. Som med mange andre typer produkter finnes det en rekke forskjellige modeller i forskjellige prisklasser og design.


Først og fremst – en holdbar trampoline skal kunne brukes lenge, så enkelt er det. Vi vil, gjennom å produsere produkter med høy kvalitet, samt ha komponenter og reservedeler tilgjengelig, minske slitasje og unødvendig avfall og dermed bidra til en mer holdbar framtid.

Vi bruker å anbefale North Challenger eller North Pioneer hvis man ønsker en rund trampoline. Om man ønsker en oval modell anbefaler vi vår storselger North Explorer. Det alle disse modellen har til felles en dynamisk og levende sprett som passer både lette og tyngre hoppere. Har du en avlang hage kan en oval trampoline være et bra.


Markedets beste trampoliner Så morsomt at dere vurderer å kjøpe trampoline ! Vi selger kun trampoliner av meget god kvalitet, med optimale hoppeegenskaper. Usikker på hva som passer best for deg? Nederst på siden finner du koblinger til mer informasjon.


Foreldre vil at barna skal ha det moro, leke utendørs og kose seg. Ingen ønsker stadig å bekymre seg for hvordan det går med barna. BERG tilbyr trampoliner med de høyeste sikkerhets- og kvalitetsstandardene. For hver hage finnes det en egnet trampoline som passer dine behov.


Skal du virkelig flotte deg er North Challenge en god investering. X-Games-vinner Tiril Sjåstad Christiansen er blant de profesjonelle idrettsutøverne som går god for denne modellen og som aktivt bruker den i sin trening. Utvalget av trampoliner er stort og prisene varierer kraftig. Men hvilken er best i test ?

Før du kjøper en trampoline til flere tusen kroner, kan det være en fordel å forsikre deg om du ikke kjøper katta i sekken. Oval trampoline med kraftfull sprett og stort hoppeareal! Den ovale storselgeren North Explorer har fått et nytt design med svart kantbeskyttelse og et oppdatert sikkerhetsnett. Denne modellen er et prisgunstig valg for noen med høye krav til sprett! Berg Champion får den absolut bedste bedømmelse i Testfaktas trampolin test.


Supreme Ground Level, patentert design og første på det norske markedet som ligger flatt med plenen. Det er blandt andet den suveræne kantbeskyttelse der trækker op, men også den kraftige stålkonstruktion og de gode fjedre. Det fremhæves desuden at benene kan fastlåses, så trampolinen kan flyttes rundt i haven.


Stort utvalg av runde og ovale trampoliner. Først og størst på markedet. Kjøp din trampoline i nettbutikken eller i vår butikk på Høvik. Trampoliner av høy kvalitet fra JumpKing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg