onsdag 5. juli 2017

Lue med navn

Lue med navn

Vælg tekst og motiv på forkle. Perfekt gave til en mesterkok! Design Genser og mye mer! Inget minimumsantall. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Sjekk ut Luer Med Logo.


Lue med navn

Håndklær, toalettvesker, badekåper, pledd og luer. Alt levert med broderte navn ! Men de frosne ører er en plage. Beskytt din favoritt niese, naboens barn eller dine egne barn fra den isete kulde med denne superkule tilpassede beanie. Den lille er den kuleste gutten på lekeplassen med denne kule, tilpassede beanie! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Barn får jo tidlig høre hjemmenifra at man aldri skal være med fremmede noen plass, men når den fremmede voksne snakker til dem ved navn vil jo de tro at de kjenner dem. Derfor vil Sara aldri få flere luer med navnet hennes på. God stretch og passform.


One size, god stretch så passer til både barn og voksen. Vaskes på grader, kan ikke i tørketrommel. Som dere sikkert har sett fra før er jeg en person som synes det å kaste garnet er bortkastet penger, så med restegarn fra genseren Ull laget jeg en lue med samme mønster. På lik linje som genseren er denne lua strikket i Mini Alpakka fra Sandnes garn på pinner og 3. En lue , også kalt hue, er et hodeplagg av mykt materiale som, til forskjell fra hatt, er uten brem, men kan ha skygge. Luer finnes i en mengde varianter for barn og voksne, kvinner og menn, både historiske, seremonielle og moderne.


Hos XXL har vi et stort utvalg luer og pannebånd il gode priser. Et håndkle er et håndkle, men brodert med navn blir det en helt personlig gave. En gave som garantert alltid vil bli husket i år etter år. Du finner opp til ulike fantastiske farger, og mange forskjellige størrelser. Hos oss kan du enkelt designe en barnecaps med navn eller annet ønsket design i valgfri farge.


Lue med navn

Den samme teksten, navnet eller designet kan også brukes igjen, til for eksempel en barnelue. Egen logo på capsen eller luen din. I tillegg til å legge til tekst eller motiv, kan du også laste opp din egen logo eller helt egne design. Søk på kjønn og pris, og få våre aller beste idéer til.


Europas nrpå personlig klestrykk! IKO gir ut materiell med informasjon om dåp til foreldre med små barn, til konfirmanter og unge voksne som ønsker å vite mer om dåp , og til faddere. Når du gir penger i fond gir du en gave som kan vokse i verdi etter som tiden går. Barne Lue med navn 2-år. Flash Lue med Navn.


Antall: Din egen tekst. Barnelue med navn , Lue med navn , Søt baby lue , trykt med navnet på babyen. Herved presenterer jeg nyeste produkt i butikken min: Navnelue! En personlig lue i favorittfargen med navn på. Det har blitt veldig populært med pannebånd og lue med påtrykket navn.


En praktisk løsning i barnehage og skole, der småbarnsforeldre vet at akkurat luer og pannebånd nærmest blir en forbruksvare, om de ikke er merket ordentlig med barnets navn. FIkk en lue med navn på som jeg aldri kommer til å bruke på ho. FIn lue MEN navnet ødelegger allt for meg edit: Jeg tenker da selvfølgelig pga kidnapping og det. Hvis ungen har lue med navn på er det jo veldig enkelt for en eventuell kidnapper å lokke de med seg pga de kan navnet dems.


Drikkeflasker fra Camelbak, Eva Solo og Contigo med valgfritt personlig navn inkludert i prisen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg