tirsdag 18. juli 2017

Netflix eller hbo

Netflix eller hbo

Se HBO Nordic i utlandet innen min, få gode tilbud og dagers pengene tilbake-garanti. Alle tjenestene fungerer supert for HBO i utlandet. Se NRK fra alle land.


Netflix eller hbo

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Dette er bare noen av seriene HBO står bak, og som du får tilgang til gjennom HBO Nordic.


Når de etter hvert nå også har fått filmlyd og det tekniske på plass, har de blitt en tøffere konkurrent. Her får du en liste med priser og innhold hos noen leverandører. Jeg liker begge, for det er ikke alltid jeg vil ha tunge serier. Trenger ikke velge bare en. Ta en periode med den ene, så en periode med den andre.


En ny dansk undersøkelse viser at over halvparten av brukerne ville akseptert annonser på strømmetjenester hvis det førte til at abonnementsprisen ble lavere. Men har ikke prøvd HBO så vet ikke med de. Jag tycker att HBO är det sämsta valet, urkass app, dålig kvalitet på material (bild) och begränsat utbud.


Viaplay är snäppet bättre men känns betydligt mer begränsat än Netflix. Den husker hvilke undertekster du har valgt fra gang til gang og starter automatisk nedtellingen til neste episode med en gang rulletekstene begynner å rulle. Streaming - eller strømming - betyr rett og slett at du får innholdet ditt levert over internett, enten det er filmer, tv-serier, musikk eller annet. Etterhvert som stadig flere tjenester tilbyr stadig flere filmer og tv-serier, er det å kunne strømme disse hvor man vil og når man vil blitt desto mer populært. Netflix vs Viaplay vil jeg ihvertfall si Viaplay.


Bosch, GoT, Vikings osv. Sleng på strømmetjenesten fra NRK også, som er lisensfinansiert og derfor gratis, så har du en rimelig grei kanalpakke tilgjengelig – og du er fortsatt godt under 500-lappen. VIaplay har nye filmer, dette har ikke Netflix.


Klassiker med Jack Nicholson og Helen Hunt i hovedrollene. The Unsettling Sesong tilgjengelig 15. Becca ankommer sitt nye fosterhjem i gokk.


De beste nye seriene og sesongene du skal streame i høst Høsten er spekket med spennende serier og nye sesonger av velkjente hits. Eller så må en ut med 1kr pr. Här är en överblick över priser och innehåll. Streamingtjenesterne kæmper hårdt for at få dig til at tegne abonnement.


Her er et knippe gode TV-serier som du trygt kan se med moren eller tenåringssønnen din. Det begynner å nærme seg skolestart og greier. Her er noe av det nye du kan glo på mens temperaturen faller litt i retning høst. I uken som var merket vi oss en skiftende maktfaktor i seriemarkedet. Vi har netflix och HBO nordic.


Netflix eller hbo

HBO är bra, men finns egentligen inte så mycket olika att se. Vi testade viaplay ett tag men tröttnade eftersom man måste hyra vissa filmer och serier för typ 39kr även fast man. Nå starter vår-skredet med nye serier, nye sesonger av gamle serier og filmer på strømmetjenestene. Jeg har ikke kabel eller parabol, men har lagt til TvSumo appen og NRK Nett-TV appen til SmartTVen min. Har også måned gratis Viaplay som man får ved første gang man registrerer seg.


Nå har jeg fått øynene opp for Netflix.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg