mandag 3. juli 2017

Sikkerhetskontroll fly

Sikkerhetskontroll. Derfor har sikkerheten førsteprioritet hos oss. Om du skal reise videre med nytt fly og derfor må gjennom en ny sikkerhetskontroll , må handleposen være forseglet. Du som skal bytte fly.


Den må også være utstyrt med kvittering for at varene er kjøpt SAMME DAG.

Statistikk har stor verdi for videreutvikling av nettsidene våre. Vi ser på slike informasjonskapsler (cookies) som nødvendige og de samler kun inn informasjon som ikke kan knyttes til deg som enkeltperson. Her finner du informasjon, tips og råd til hva du bør tenke på før du passerer sikkerhetskontrollen.


Før sikkerhetskontrollen. Medierådgiver ved Oslo Lufthavn AS, Lasse A. Vangstein, anbefaler alle som skal reise med fly å alltid sjekke håndbagasjen før man begynner å pakke til reisen. Alt flytende under 1milliliter skal legges i gjennomsiktig plastpose.

Er du i tvil, sjekk inn i kofferten det du skal ha med deg på turen. Det er mange regler for hva du kan ha med i håndbagasjen når du skal ut og fly. Her kan du få oversikt over de viktigste reglene.


I korte trekk Væske kan kun tas med i beholdere som rommer maksimalt 1ml. Norges mest moderne og mest effektive sikkerhetskontroll har åpnet på Stavanger lufthavn Sola. Her er det automatisk mating av bokser på båndet, og en ekstra sluse hvor de som må sjekkes nøyere mates videre. Bruker du livsviktige medisiner, bør de bringes i håndbagasjen når du skal på reiser med fly. Bistan spesialtilpasset mat og ekstra oksygentilførsel på flyet kan bestilles om du sier i fra minst ett døgn i forveien.


Behovet for vaksiner er avhengig av reisens mål og formål (hvor stor risikoen er for at man blir eksponert for smitte). This feature is not available right now. Please try again later. Noen ganger har jeg hatt med meg sushi med soyasaus i liten beholder, det har faktisk ikke vært noe problem. Ellers vurderer jeg å få legeerklæring på at jeg må kant a med meg flytende gjennom sikkerhetskontrollen da det kan gjøre pendlertilværelsen mellom Bergen og Hangzhou litt lettere iom.


Du har sikkert irritert deg flere ganger over folk i sikkerhetskontrollen på flyplassen. Du har dårlig ti og er redd for å miste flyet. Men det er mulig å gjøre noen forberedelser som hjelper både deg selv og andre reisende passasjerer.

SAS samarbeider med en rekke reisebyråer for å hjelpe deg med å se mer av verden. Uansett om du har bestilt en pakkereise eller bare et sete hos dem, ønsker vi å gi deg vår beste service. Lufthavnene kommer stadig med nye tiltak, som selvbetjening og spesialutviklede sluser, for å få folk fortere gjennom sikkerhetskontrollen.


Med flere titalls millioner reisende mellom norske og utenlandske lufthavner hvert år, er det kanskje ikke så rart at det likevel kan oppstå kø. Vurdering av respirasjon. Jeg har fått satt inn et stent av metall i benet. Skal snart ut og fly. Dagens VG reise om sikkerhetskontroll :. Væskebeholdere som rommer over 1ml er det vel strengt tatt ikke lov å ta med seg inn i flykabinen uansett om den er i håndbagasjen eller ikke.


Med Premium-prisene på våre internasjonale langdistanseruter fra Oslo kan du fly på Premium-klasse uten at det koster skjorta. Glemt å registrere CashPoints? Etterregistrer CashPoints nå. Du kan etterregistrere CashPoints opptil dager etter avreise. Fra TORP Sandefjord lufthavn kan du fly til spennende destinasjoner i hele Europa.


Start reisen på torp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg