mandag 24. juli 2017

Lavt blodtrykk hodepine

Lavt blodtrykk hodepine

Hva er stillingsbetinget lavt blodtrykk ? Den medisinske betegnelsen på stillingsbetinget lavt blodtrykk er ortostatisk hypotensjon. Tilstanden innebærer at blodtrykket reduseres når du reiser deg fra liggende eller sittende og til stående (ortostatisk) stilling. Ortostatisk hypotensjon er et funn, en observasjon som legen gjør, og ikke en. Blodtrykk - hva er normalt?


For mange vil ikke et lavt blodtrykk gi noen symptomer. Andre kan føle svimmelhet, hodepine , tretthet, føle seg svak, uklart syn, nakke og ryggsmerter, kvalme eller hjertebank. Kan ha mange årsaker. Symptomer: svimmelhet, omtåkethet økende til besvimelse. Vanlige symptomer ved lavt stoffskifte Skjoldbruskkjertelen, thyroidea, er en sentral kjertel når det gjelder helse for alle pattedyr.


Kjertelen er blant annet av stor betydning når det gjelder vektendring. Om moren din har hatt hypotensjon, er det sannsynlig at du også vil oppleve det. Siden lavt blodtrykk ofte ikke gir velkjente symptomer, blir det sjeldent behandlet. For lavt blodtrykk - kjerringråd.


Lavt blodtrykk hodepine

Man kan selvfølgelig ha disse symptomene uten at det er noe galt med blodtrykket , så det anbefales å gå til lege for å finne ut hva dine verdier er. LAVT blodtrykk derimot, er ikke farlig, tvertimot besklytter det mot f. Allikevel vet den som er rammet av for lavt blodtrykk at også dette kan skape alvorlige problemer i hverdagen, i form av svimmelhet, besvimelser eller nesten-besvimelser ved oppreising etc. Mange gravide kan slite med lavt blodtrykk i starten på svangerskapet av rent fysiologiske årsaker. Det kan være ubehagelig med lavt blodtrykk , men det gir sjelden alvorlige problemer, understreker fastlege og leder i Norsk forening for allmennmedisin, Petter Brelin.


Lavt blodtrykk gravid. De fleste av oss tenker at jo lavere en blodtrykksmåling er, desto bedre er det. Men under visse omstendigheter kan lavt blodtrykk være alvorlig og farlig – særlig hos eldre personer. Noen som vet noe om dette.


Har vært plaget med moderat hodepine i 1-måneder. Vet at jeg har lavt blodtrykk (i flg. legekontroll). Noe jeg bør være bekymret over?


Bivirkninger: hodepine , rødme, svimmelhet, lavt blodtrykk og hurtig puls. Typiske symptomer er lavt blodtrykk (hypotensjon), rask puls. Jeg var nokså svimmel en gang på et kjøpesenter i julen, med nokså høy puls , særlig når jeg sto og gikk.


Lavt blodtrykk hodepine

Høy puls – lavt blodtrykk. Forskerne vet at det finnes hodepiner som skyldes ytre årsaker, for eksempel høyt blodtrykk , lavt blodsukker, infeksjon eller feber. Matvarer som sjokolade, sitrusfrukter, ost og rødvin kan.


Ellers kan hypotensjon komme ved mange tilstander. Ved graviditet synker ofte blodtrykket noe. Ved febersykdommer og også ved langvarige svekkende sykdommer kan blodtrykket bli lavere enn normalt.


Ved enkelte sykdommer som virker inn på hormonproduksjonen, kan det opptre lavt blodtrykk. Symptomsjekkeren er ingen medisinsk rådgivingstjeneste. Den er kun tenkt som informasjon om mulige årsaker til det aktuelle symptomet. I følge Hypothyroid mom, så kan man lenke over 3symptomer til lavt stoffskifte.


Stoffskiftet foregår i hele kroppen vår, ikke bare i skjoldbruskkjertelen. Den foregår i blodet, hjernen, alle cellene våre. Da det har såpass stor effekt på alt som skjer i kroppen, alle organer og alle funksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg