mandag 31. juli 2017

Lønnstrinn 3

Slik lykkes du med å få høyere lønn. Foreslår nye endringer. Forsikring og banker. Jobbsikkerhet og lønnsvekst. Lønnstabell gjeldende fra 1. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn.


Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. Disse forhandlingene skjer vanligvis i løpet av april, slik at nye lønnstrinn trer i kraft fra 1. Her kan du også laste ned en PDF-versjon av samme lønnstabell, men med litt mer info, blant annet hvor mye i pensjonstrekk du skal betale for hvert lønnstrinn. Informasjonen har vi hentet fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Tabellen gjelder fra 1. LO Stat, Unio og YS Stat, Akademikerne).


Har jobbet i en dagligvarebutikk i snart to år, med ca timer arbeid i uken. Har generell studiekompetanse fra videregående skole. Bedriften har tariffavtale, handel og kontor.


Her finner du en oppdatert oversikt over de statlige lønnstrinnene. Hold deg oppdatert på nyheter og aktuelle fagsaker. Ein kan ikkje summeresaman alle lønnstrinna.


Jeg er godt fornøyd med at lønnstrinn heves med til sammen kr per time, samtidig som at alle får et generelt tillegg, sier forbundsleder Trine Lise Sundnes. Reguleringen skjer med virkning fra 1. Lokale lønnsforhandlinger - HTA kapittel 3. For arbeidstakere som lønnes etter Hovedtariffavtalens kapittel og for ledere som følger forhandlingsbestemmelsene i kapittel 3. Dette gjelder både kvinner og menn. Er man ansatt i en stilling som står i spenn, sitter en ”fast” i ett lønnstrinn og beveger seg oppover spennet ved lokale lønnsforhandlinger. For professor er spennet per 1. Stillinger plassert i lønnsramme blir satt inn i ett lønnstrinn i tråd med utlysing eller fremforhandlet startlønn. I tillegg påvirker lokale avtaler lønnen ytterligere.


Lønnstrinn 3

Bruk din registrerte e-postadresse (privat eller arbeid) som brukernavn. Minstelønnssatsen fra 1. NITO lager Norges mest utfyllende lønnsstatistikk for ingeniører og teknologer. Sjekk hva ingeniører tjener i NITOs lønnskalkulator! Du kan sammenligne gjennomsnittslønn med ingeniører med annen ansiennitet og alder, avtaleområde og region. Se det som en stige der du begynner nederst på ( lønnstrinn ) og jobber deg sakte men sikkert oppover trinnene.


Du kan selvsagt komme rett inn på hvilket som helst lønnstrinn og jobbe deg oppover derifra også. Alt avhengig av type stilling, dine kvalifikasjoner, m. En tariffavtale er en avtale om lønns- og arbeidsvilkår, som for eksempel minstelønnsbestemmelser, spørsmål om rettigheter når det gjelder pensjon, arbeidsti overtidsbetaling, velferdspermisjoner og videreutdanning. Tariffavtalen er inngått mellom en arbeidsgiverorganisasjon og. Jeg ga sjefen inntrykk av at jeg forlangte fem lønnstrinn mer enn det tilbudte, og hun gav meg to.


Lønnstrinn 3

Nesten uten noe arbeid. Dersom arbeidsplassen din er tilknyttet Hovedtariffavtalen (så godt som alle statlige stillinger er det) så kan du anmode arbeidsgiver om å få en 2. En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. I lønnstabellen for KS-området er ikke pensjonstrukket fra, til forskjell fra lønnstabellen for Oslo kommune.


Norsk Lektorlag vil ha et lønnsløft for lektorene gjennom kollektive lokale forhandlinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg