mandag 17. juli 2017

Fjellreven mini sekk

Klassiker i barnestørrelse 7L. Flere farger inn nå- Vær rask! Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Se vårt store utvalget av klær, ryggsekker og telt fra Fjällräven.


I ryggen på sekken er det en skumpute som hindrer gjenstander fra å. Kånken finnes i mange forskjellige farger, alt fra skoggrønn til oransje. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. De kjente seriene Kånken og Kånken mini kommer i mange ulike farger. Fjellreven - sekk på ønskelista? For skolen eller dagsturer.


Her finner du laptop-vesker, turryggsekker, handlenett og mye mer. Vi har det største utvalget Kånken ryggsekk. Det er din egen kropp som avgjør om bæresystemet fungerer godt for deg.


Fjellreven mini sekk

Hvordan og hvor du vandrer, og hvilke friluftsaktiviteter du liker best, avgjør hvilken type ryggsekk du trenger. Romslige og velutstyrte vandresekker. Skal barnet begynne på skole til høsten. Vær klar til skolestart med en god skolesekk.


Med tunge bøker i sekken, bør ryggsekken sitte godt. Velg mellom en mengde farger og varianter. Fjällräven er et svensk merke som produserer fantastiske sekker og klær.


Designet har naturen som inspirasjonskilde, og produktene er laget til et liv på farten – uansett om du skal på jobb, ut i skogen eller på skolen. Mini -utgaven passer godt til mindre barn, men også til voksne som trenger en liten ryggsekk. Denne klassiske ryggsekken er Fjällrävens absolutt mest solgte ryggsekk. Les mer og kjøp her!


Sekken er veldig slitesterk, har et stort hovedrom med uttagbart sitteunderlag. På utsiden er det to åpne. Kånken Mini er en mindre versjon spesielt tilpasset barn.


Den var både bedre for kroppen, samtidig som Åke også kunne bære mer. Praktiske, funksjonelle og som oftest stilsikre. Ryggsekken er en allsidig venn som alltid finnes der når du trenger den. Den passer både til en lang reise og til daglig bruk som skolesekk eller pc- sekk. Finn ryggsekken som passer deg nå!


Perfekt til og fra jobb, på bytur, til skolen, en liten skogstur Materialet er et slitesterkt, lett Vinylon F-stoff som tåler skitt og fuktighet. Hos Sport finner du et stort utvalg av produkter fra Fjällräven. Shop Rains BACKPACK MINI - Ryggsekk - zwart for kr 49(30) hos Zalando. Fri frakt på bestillinger over 2kr. Kan tro på at reimene gnager mot bar hud.


Fjellreven mini sekk

I utgangspunktet kommer jeg ikke til å bære sekken lenge av gangen, men det er greit å ha en god sekk de gangene jeg går tur, eller de gangene jeg er på ferie og trasker rundt hele dagen. Så da er nok Kånken uaktuell. XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede.


Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus. Velkommen til en hyggelig handel hos XXL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg