tirsdag 25. juli 2017

Gravid med ppiller

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Noen mister blødningene helt andre blør av og til eller mye i perioder. Alt er like normalt og ikke farlig. Du kan ikke bli gravid i de periodene du blør heller fordi du tar p-pillene hver dag.


Det er litt annerledes for dem som bruker p-piller med østrogen i, så du må ikke sammenligne dem med din p-pille. Hva hvis jeg blir gravid med p-piller ? Hei, jeg gikk på p-piller et halvt år før jeg tok p-stav. P-staven tok jeg for ca måneder siden.


Det er veldig bra at du bruker p-piller slik at du unngår en uønsket graviditet. SVAR: Hei Hei Fint at du tar kontakt med oss i ung. Jeg har gått på p-piller i snart et halvt år men er likevel redd for å bli gravid.


Kjæresten min tar den alltid ut før det kommer. Men jeg lurer på om jeg kan bli gravid om det kommer mye sæd inni meg, likevel om jeg bruker p-piller , og tar pillene hvær dag i omtrent samme tid? Går på P piller men har fått litt rare symptomer.


Håper på svar og takk på forhond. Har ikke slurva som jeg vet om med piller men sist mens var merkelig kort,kun tre dager og veldig lite. Ikke sånn den pleier overhodet. Jeg er ofte svimmel,kvalm og uvel,ømme bryster,stikkninger nederst i magen og en hissgpropp uten like. Bli gravid etter p-piller.


For noen er det å bli gravid etter bruk av p-piller like enkelt som å stoppe med prevensjon. For andre krever det derimot mer innsats, og det vil ta lengre tid enn hva man tror. Det er bra du har brukt kondom også, særlig hvis du ikke har en fast partner. Da slipper du å beskymre deg for å bli smittet av en seksuell over førbar infeksjon, for eksempel klamydia. Gravid med p-piller.


Også helsesøster på Helsestasjon for Ungdom og studenter i Bergen Kommune, Agnes Giertsen, forteller at det stort sett skyldes brukerfeil i de tilfellene hvor kvinner blir gravide mens de går på hormonell prevensjon, eksempelvis p-piller. Les mer om p-piller her. Du skriver at du har tatt p-pillene hele tiden jeg forstår det sånn at du noen ganger har tatt pillen på kvelden hvis du har glemt den på morgenen.


P-piller påvirker ikke fertiliteten. AnonymBruker skrev: Jeg ble ikke redd for de var helt klart bare syner Anonymkode: 7a4b2. Jeg følte det kraup små dyr innunder huden en gang og det var veldig ekkelt. Så lett blir du gravid hvis du slurver med p-pillen. Halvparten av unge jenter bruker p-piller , selv om det er høy risiko for brukerfeil og svekket sikkerhet.


Hvis husker å ta alle p-p. Ifølge studien er nesten annenhver graviditet i Storbritannia uønsket, og halvparten av disse igjen skyldes at prevensjonsmetoden svikter. I idretten er langvarig forskyvning av menstruasjonen velkjent.


Brukere av p-piller med fast hormonmengde (monofasiske) har da hoppet over tablettfritt intervall eller narretabletter og brukt flere brett sammenhengende. Kvinners holdning til menstruasjonen er i ferd med å endres, og mange ønsker å slippe de månedlige blødningene. Det er derfor viktig å bruke kondom i tillegg til p-piller hvis man ikke er monogam eller ens partner ikke er monogam eller har en kjønnssykdom.


Noen medisiner kan redusere effekten av p-piller. Det er viktig å være klar over at enkelte legemidler kan redusere effekten av p-piller og gjøre at du blir gravid , selv om du tar p-piller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg