onsdag 26. juli 2017

Kløe og utflod i underlivet

Kløe , svie og smerter i underlivet hos kvinner kan ha mange årsaker. Vi skal se på noen av de vanligste årsakene som legen din gjerne vurderer på kontoret. Dette vil i tillegg til kløe gi symptomer som hvit, tykk utflod og svie nedentil. Menn kan også få soppinfeksjoner som kan gi kløe i underlivet.


Skrittsopp er mest vanlig hos mannlige idrettsutøvere, overvektige og de som svetter en del.

Denne tilstanden gir gjerne kløe rundt hele skrittet og ikke bare på kjønnsorganet. Sopp er generelt ufarlig, men den kan være plagsom og føre til ting som utflod , kløe i underlivet , svie i underlivet og sår i underlivet. Den mest vanlige årsaken til underlivssopp er candida, som er en gjærsopp.


Denne får ofte fotfeste i tilfeller hvor bakteriefloraen i underlivet kommet ut av balanse. Hei, jeg lurte på om hvordan man kan bli kvitt kløe , ekstra utflod og svie (generelt ubehag) i underlivet. Jeg får det have gang etter at jeg har hatt mensen.


Svie og kløe i underlivet.

Ingen kløe eller svie, og normal utflod. Jeg sliter med kløe og svie i underlivet. Mange kan oppleve at det plutselig oppstår kløe , svie og til og med utslett i underlivet. Utslett i underlivet kan være et symptom som kan skyldes en rekke helseproblemer og kan forekomme på en hvilken som helst del av det mannlige eller kvinnelige kjønnsområdet, finn riktig behandling for din tilstand!


Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan gi mye ubehag. En del årsaker er enkle å behandle, men mange sliter med kløe gjennom flere år og får kun midlertidig bedring ved behandling. Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse. I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. De fleste opplever at utfloden er tykk, hvit og klumpete (minner om cottage cheese), men tyntflytende utflod kan også forekomme.


Sårhet, sprekkdannelse i underlivet og smerter ved samleie er andre symptomer som kan oppstå hvis man har soppinfeksjon. Man er først og fremst plaget av en ulidelig kløe i skrittet og skjeden, og behøver ikke å ha økt utflod. Sopp ses hyppig etter bruk av antibiotika, inntak av rikelig med sukkerholdige matvarer eller når man spiser p-piller. Dessuten har sukkersyke, gravide og immunsvekkede økt risiko for gjentatte soppinfeksjoner. Plagene er kløe ,sårhet, utflod ,litt fargetrosabrun.


Da jeg var det var ikke kreft. Gynekologen mener det er sårhet i skjeden,hun har penslet,men det hjelper ikke.

Hvit utflod , kløe og svie i underlivet. I det siste hallåre har jeg hatt litt svie å en del kløe i underlivet , å masse tynn ut. Finn klinikker, priser og les anmeldelser.


Har stram og syrlig lukt fra underlivet. Oftest forsvinner kløen ved enkle tiltak eller behandlinger. I noen tilfeller kan det være lurt å oppsøke lege for utredning og behandling. Symptomer på sopp i underlivet er ofte kløe , svie eller smerte ved sex. Kvinner merker gjerne at de kan få tykk, hvit og illeluktende utflod , og menn kan oppleve sprekkdannelse på penis.


Sopp i underlivet kan innebære ubehagelige symptomer, men hvilke symptomer man får og i hvilken grad vil variere fra person til person. Bruk eksempelvis Australian Bodycare Femigel som er utviklet for å avhjelpe nettopp tørrhet og svie i underlivet ved de ytre kjønnsorganene. På kort tid lindrer gelen ved å gjenopprette den naturlige fuktbalansen slik at kløe , irritasjon og tørrhet forsvinner. Femigel er en hormonfri, vannbasert gel rik på den aktive ingrediensen Tea. Hei, Jeg har litt helseangst og håper noen kunne hjulpet meg litt.


Noen ganger i løpet av dagen føles det som det kommer til å fosse ut utflod. Mange forveksler bakteriell vaginose med soppinfeksjon, men en soppinfeksjon kjennetegnes ofte blant annet ved sterk kløe og grynete utflod som vanligvis ikke lukter. Det føles liksom våt. Les mer hos Apotek 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg