Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Klassisk mettende pizza med kjøttdeig og masse deilig smeltet ost.
Deig: Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse. Kjøttsaus: Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger.
Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann. Smak til med salt og pepper. Rens og del soppen i skiver.
Stek soppen raskt i litt olje over høy varme og bland soppen sammen med kjøttsausen. Dekk en langpanne med bakepapir eller smør pannen godt med olje. Hell over pizzadeigen, trykk og dra den ut slik at deigen dekker hele bunnen og vær ekstra nøye med kanter og hjørner.
Verdens beste hjemmelagde pizza lager du selv! Bruk denne oppskriften på pizzabunn som basis, og topp den med det du liker aller best å ha på. Nå spiser vi bare tynn og sprø og supergod pizza med de lekrekste ting på toppen (anbefaler Lofthus- pizza med reinsdyr og granateple for alle som bor i Oslo!) men en gang var det jo bare en pizza , og det var denne. Nan- pizza er et juksetips som fungerer utmerket på travle dager og andre hverdagsfester. Det tar litt tid å finne frem alle krydderiene, men bortsett fra det - er selve kokkeleringen ganske så fort gjort.
Tips : Kjøttdeig av. Bak en stor porsjon, så får du noen du kan legge i fryseren. I Sverige er vanligere å bruke millimenter som gjør kjøttdeigen mindre grov. Brun kjøttdeig i olje på sterk varme i to omganger. Ha kjøttdeigen tilbake i stekepannen.
Tilsett hakket løk, hvitløk, tomatpuré, hermetiske tomater og vann. Pizza med kjøttboller. La sausen småkoke i ca. Ha den over på en bakepapirkledd langpanne og fordel kjøttsausen. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.
Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Sunnere enn en vanlig kanelbolle - men minst like god. Dette er nesten en slags rulle- pizza.
Perfekt til lunsj, eller som turmat. Lag gjerne en ekstra stor porsjon når du først er i gang, disse er nemlig supre til å legge i fryseren og ta opp og varme senere. Vi lagde denne med ferdig pizzadeig, men bruk gjerne grunndeigen som jeg har oppskrift på.
Purre kan byttes ut med for eksempel litt løk for eksempel. En innbakt pizza med kjøttdeig og løk. Når pizzahornet stekes, smelter osten inn i fyllet og hornet blir ekstra smakfullt og godt.
Om du fyller vasken med varmt vann, legger en stekerist over vasken og setter den tildekkede bollen med deig over vannbadet under den første hevingen, vil du få store luftige pizzahorn. Sjølv om det går mest i italiensk pizza her i heimen, altså pizza med skikkelig tynn bunn, så må eg av og til ha ein pizza med masse deig! Denne pizzaen er veldig enkel, det er faktisk berre kjøttdeig , chorizo og ost som er toppingen, men eg syns den blir best sånn. Sjølv om chorizo er ei spansk pølse så funker dette heilt fett.
Enten vi nå snakker om rød eller hvit pizza : Et lett dryss med tørket oregano er nærmest for standardtilbehør å regne, men du kan gjerne bytte dette ut med ruccola eller basilikum. Dette legger du da på etter at pizzaen kommer ut av ovnen. En sprut med virkelig god ekstra virgin olivenolje skader heller ikke.
Selve navnet stammer fra det latinske ordet picea, som beskriver sotingen av skorpen når pizzaen stekes over åpen varme – for det gjorde man i begynnelsen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.