onsdag 26. juli 2017

Bake noe godt

Ontdek Noe bij Zalando. Tot wel 1dagen retourrecht. Når du har lyst på noe godt og annerledes til middag eller kveldsmat – da er grove pannekaker med spinat og feta det perfekte valget.


Bake noe godt

Det er sunt, friskt og mettende og topper du dem med noen ristede pinjekjerner har du et hverdagsmåltid du virkelig kan kose deg med! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. For oss som liker å bake. Blørkake er den perfekte kaken når noe skal feires.


Det er noe spesielt med søndagsettermiddager og -kvelder. Det var heldigvis ikke bare kaffe som kom på bordet, men også deilig hjemmebakst. Har du planer om å bake noe godt til kaffen i dag?


Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe :) E-post: ellen. Er så sugen på noe godt , helst noe som er litt kjapt. Men orker ikke grave frem bilen for å dra på butikken, så må eventuellt lage noe. Har sånne vanlige baketing og sånn, men ikke godteri, etc. Når det er mørkt og kaldt ute, er det utrolig godt med varm og god comfy food.


Også er det ganske dyrt privat? Den første fikk jeg fordi jeg har hatt blødninger hele ve. Jeg har vært på sykehuset. NOE GODT TIL SØNDAGSKAFFEN? Hvorfor spise sunnere snacks?


Bake noe godt

Alternativene er minst like gode og inneholder blant annet næringstoffer som kroppen har godt av. Spis sunnere og spar deg for kalorier, samtidig som du får den energien og balansen som er ønskelig for kroppen. Velg sunn snacks og kos deg med god samvittighet! Det finnes utallige varianter som du kan erstatte søtsakene med.


Vi starter dagen med Brillebjørn og masse kaffe, og senere i dag har vi planer om å dra på biblioteket, bake noe godt , kjøpe noen fine blomster og leke ute. Gryterett til middag, da er det godt med noe ferskt brød til så her har jeg bakt noen veldig enkle baguetter. Bake kake søte : Bake kake søte er barnesang de fleste har et forhold til.


Bake noe godt

Den har blitt sunget i generasjoner. Dermed har den også forandret seg noe underveis. Mens den øverste versjonen kanskje er den mest vanlige å synge i dag (se lenger ned på siden), foretrakk nok gjerne oldeforeldrene til dagens barn å synge den nederste versjonen.


Boken er skrevet med tanke på alle de som mangler noe i skapet og likevel vil bake når det kommer gjester,. Ha væsken i det tørre, og rør godt til alt er jevnt blandet. Biscotti med tre deilige smaker. Lyst på noe godt til kaffen? Dersom du har en oppskrift på et grovbrød du sjelden blir fornøyd me kan det være smart å ta en titt på ingredienslisten og kanskje bytte ut noe av melet med en annen type.


Bake noe godt

Du trenger ikke være redd for at grovheten forsvinner av den grunn. Dersom du må redusere mengden hele korn kan kli være et godt alternativ for å få opp grovheten. Fyll de saftige bollene med smaken av kanel og sukker.


Disse hjemmebakte bollene egner seg også veldig godt til å fryse ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg