torsdag 20. juli 2017

Bunad vestfold

Vi tilbyr mer enn 1ulike bunader. Livstidsgaranti på broderi og søm. Vi har også alt av bunadsølv og tilbehør. Rask levering og god service. Bunader for enhver anledning.


Bunad vestfold

Se vår kontaktinformasjon. Send inn kontaktskjema. Stort utvalg av kvalitetsbunader sydd etter dine mål. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Super pris, det finnes ikke bedre! Magasinet BUNAD AS. Livet kjem i raudt eller grønt. Vestfold Komplett Sølvbelte.


Bunad vestfold

Nede på stakken, som i kanten på livet og som belte, vert det brukt eit grindvevdband. Ein kan velje mellom to ulike forkle og to ulike luer. Dame: Sølvet består av ein halsring og 1-søljer på skjorta samt beltespenne, mansjettknappar, veskelås, par maljer og kjede med spyd. Mange brukar også sølvbelte.


Herre: Til herrebunaden med raud trøye er det vanleg med ein dobbel halsknapp, mansjettknappar, kne- og vestespenne og knappar. Vi ønsker å spre kunnskap om gamle håndverkstradisjoner, og gjøre nye håndverksteknikker kjent gjennom våre kurs. I vår butikk kan du også kjøpe alle de rundt 1bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt.


Bunad vestfold

Vår kolleksjon med håndbroderte bunadslips dekker de fleste av landets store bunader. Broderiene og fargen på ullmaterialet i slipsene er de samme som i de opprinnelige originale kvinnebunadene de ulike modellene har hentet sin inspirasjon fra. Med tanke på at Norge har mer enn 4forskjellige bunader , så er det en hel del vi skal jobbe oss gjennom. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Resultatet var en bunad som var mer en kopi av gamle plagg, enn fri komposisjon fra gamle mønster, så man gikk derfor bort fra de broderte delene som er på den første bunaden. Vi er en nisje-butikk i Tønsberg som satser på kvalitet i alle ledd.


Bunad vestfold

I mange områder av landet finnes det bunader som representerer forskjellige tidsperioder. Forhåpentligvis kommer vi tilbake til den eldste utgaven ved en senere anledning. Vi leier lokaler i Øvre Verksgård i Nedre Fritzøegate på Langestrand. Vi bruker Norskproduserte stoffer og garn av anerkjente leverandører som Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk, Røros Twee Rauma Ullvarefabrikk, Krive-Vev, Tyrihans og Bernhard L. Der har vi våre møter ca.


Våre priser er absolutt konkurransedyktige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg