fredag 7. juli 2017

Middagsgjester tips

Vi har ofte middagsgjester , men det er gjerne på en vanlig hverdag. En veldig god og sunn og rask middag som egner seg til mange gjester er å kutte opp f. Kyllingfileter med bacon eller spekeskinke surret rundt legges oppå grønnsakene. Det finnes dager som føles som en evig kamp mot klokken.


Middagsgjester tips

Da er det godt med noen raske middagstips. Vi inviterer ikke så veldig ofte folk på middag, men det hender. Det handler ikke mest om ti for tid har vi alle, men om energi. Reststyrken som er igjen når dagen nærmer seg slutten.


Når alt som måtte gjøres er gjort. I alle fall nesten. Trenger du tips til kakebordet? Enten du trenger ny inspirasjon eller ikke vet helt hvor du skal starte, her kan du velge og vrake mellom tre forskjellige festmenyer.


Her er noen av Norges favorittkaker. Rettene kan selvfølgelig plukkes ut enkeltvis og settes sammen i den menyen du ønsker. Prins Harry (34) og hertuginne Meghan (38) er kjent for sitt store engasjement og for å fremme veldedige organisasjoner.


Blant annet har hertuginnen tidligere utgitt en kokebok sammen med ofrene fra den massive brannen i Grenfell Tower i London, som skjedde for drøye to år siden. Hva serverer dere til middagsgjester i julen? Vi får en del gjester til middag i romjulen, så jeg trenger litt tips til hva vi skal servere. På Bondi Beach i Sydney ligger familiebedriften Bondi Surf Seafoods.


Det er lang kø utenfor fiskebutikken og det er det en grunn til. Her selger far og sønner de herligste retter med fersk sjømat. Tips til deg som er alene. Er du alene om å holde selskapet, har du en ekstra utfordring. Ikke bare er det dobbelt så mye jobb å få huset og maten klart for selskapet, men også i forhold til å underholde gjestene, preparere maten og servere den.


Oppskrifter til alle anledninger! Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat.


Middagsgjester tips

Men hva om du setter gryten i isvann samtidig som du rører i den og bytter vann. Da vil den mye fortere komme ned i temperatur. Kok vann og lag isbiter av det kokte vannet sså kan du ha noen i gryten også. God ettermiddag dere!


Nå sitter jeg nydusja i sofan etter jobben noe jeg kjente var veldig godt. Suppe er sunn og enkel hverdagsmat å lage fra bunnen av. Denne milde tomatsuppen faller garantert i smak hos de minste. Med sprø ostetoast på toppen, får du noe knasende godt å tygge på i tillegg. Enkle tips til en spennende matpakke.


Det er ikke noe galt med klassiske brødskiver, men det er lov å prøve noe annet også. Skal samle hele familien til selskap på søndag. Er så lei av det samme gamle. Det er gjester fra 0-år :-) Håper på masse gode ideer! Er det noe som er skikkelig høst for meg så er det lyng.


Det er alltid så koselig å pynte me å holder seg fint veldig lenge! Ser du har fått tips om andelår ville tatt andebryst i stedet gnidd med honing salt og peper stekt som vannlig biff. Tatt jordskokkpuren hun andre foreslo til tilbehør sammen med rødvinssaus og urtebakte poteter. Da ville du ihvertfall imponert meg og jeg har to kokkefagbrev. Tenkte egentlig å lage istand gryten før på dagen, for å la den stå kjølig før oppvarming rett før servering.


Middagsgjester tips

Men hvis jeg lager den rett før, hvor lenge tåler den å stå på lu. Vet du ikke hva du skal servere?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg