tirsdag 11. juli 2017

Topp 100 jentenavn

Topp 100 jentenavn

Et stort utvalg av topper i mange ulike modeller, finn din favoritt nå! Mote i alle størrelser! Fra jakker, bukser til topper. Besøk oss i dag på ellos.


Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. Alice beholdt førsteplassen for syvende år på rad. Sist oppdatert: 31. Topp 1jentenavn : 1. Her får du hele topplisten for jenter.


Emma og Olivia står altså sterkt i USA. Her er topp 1jentenavn : 1. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Jonas topper i Buskerud og Telemark.


Oslo, noe vi mangler en god forklaring på. Ellers er Mathilde topp i Vest-Agder, Vilde i Sogn og Fjordane og Aurora i Finnmark. Sofie er helt nede på 20. Jentenavn - norskenavn.


Da jeg lagde listene, så jeg på hvordan trendene har vært for navn de siste årene. Navn som er i rask vekst har fått litt bedre eller mye bedre plasseringer alt etter hvor stor farten oppover har vært, i antall fødte med navnene. Listen over de mest populre jentenavnene det siste ret blir hvert r lagt ut av. Godkjente gutte- og jentenavn ( Navnelister i venstre marg) i. Nyere statistikk er ikke på tilsvarende adresser, pr. Emma er ifølge SSB årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn hele ni ganger.


Lucas er på topp for femte gang, og er det mest brukte guttenavnet de siste ti årene. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn ), Trygg, Thorn, Eggert (guttenavn) og Love (gutte- og jentenavn ). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter.


Historisk topp ti jentenavn. Ting endrer seg langsomt. Det tar ofte flere tiår fra et navn kommer inn i statistikken til det når toppen. Derfor burde jeg spådd Emil på topp - et navn som har vokst lenge, sier navneforsker Jørgen Ouren ved Statistisk sentralbyrå.


Topp 100 jentenavn

Korte navn, som Anea, Ea, Max og Leo, klatrer opp på listene over populære navn i årets navnestatistikk. Eva øker nå i popularitet. Svea var populært tiårene før og etter forrige århundreskiftet da navnet formodentlig tilhørte 20-på- topp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg