torsdag 20. juli 2017

Hvilken solkrem er best

Få en herlig brunfarge. Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo.

Velg den som passer deg. Finn solkrem i vårt store utvalg av praktiske produkter til reisen. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser.


Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Er de enkle å påføre og trenger raskt inn i huden, og hvor godt tåler de vann.


Vi har testet solkrem. Se hvilken solkrem som ble best i test her.

Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved å bruke nok solkrem. Men vær obs på at solkremen du har i skapet ikke inneholder stoffer som er skadelig for deg eller miljøet. Her får du oversikten over de trygge valgene.


Om du skal til Syden eller holder deg her hjemme i sommer: Solkrem bør du uansett ha på, om du oppholder deg ute når det er sol. Du kan sjekke UV-indeksen i Norge eller andre steder i verden hos Norsk institutt for luftforskning (NILU). Det er likevel alltid bedre å bruke en hvilken som helst solkrem enn ingen hvis du skal være i solen! Din solkreBruk en allergitestet solkrem som er utviklet spesielt for sart hud. Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion blir beste solkrem med SPF 5 blant annet takket være god vannmotstand og gode fuktighetsgivende og anti-aging-egenskaper.


Den eneste ulempen er at den mangler beskyttelse mot UVB-stråling. Dermalogica Solar Defense Booster inneholder flere naturlige produkter og fungerer for alle hudtyper. Det finnes ingen måte å blokkere 1prosent av solens stråler på med solkrem.


Hvorfor blir man anbefalt å bruke vitamin C under en solkrem og hvilken forskjell utgjør det? Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist.


Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse, uttaler Flesland.

Jeg synes også Eucerin er bra, og Coppertone er bra den også - fordi de er uten parfyme. Parfyme i solkrem er for meg det samme som å be om soleksem med en gang jeg setter foten utfor døra :-? Og der er Piz Buin en av verstingene! Prøvde Cosmica en gang, men den var veldig tykk og ekkel, den gangen i alle fall. Det er derfor viktig å bruke høy faktor, og reapplikere ekstra ofte de første dagene, råder Lønning.


Det beste man kan gjøre for å forebygge photoaldring og rynker er derfor å bruke solkrem eller krem med faktor hver dag, hele året. Undersøkelser: Hvilken solkrem bør jeg velge? Det er straks sommerferie og vi lengter etter solhete dager på lange sandstrender. Nordmenn er svært glade i solrike destinasjoner og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Se vår solkrem til barn litt lengre ned.


Det er mange solkremer som ikke er fullt så bra. Du kunne godt uten solkrem og fått den samme beskyttelsen. Så dette er noe du må investere i hvert eneste år. Det er også viktig at du ikke bruker gammel solkrem.


Derfor har vi enkelt funnet frem til det beste som vanlig. Anonym bruker skrev: Jeg holdt det også hemmelig for mamma. Nivea Sun Kids Swim and Play er en barnesolkrem, og av de fjorten solkremene i testen som er ment for barn, får bare fem smilefjes på alle kriterier. Det er spesielt uheldig at solkremer ment for barn inneholder hormonforstyrrende stoffer, i tillegg til andre kjemikalier som gir grunn til bekymring, sier Flesland. I tillegg er det produkter som også er beriket med stoffer som forhindrer utseendet på rynker og hudfeil, som vitamin A, C, D og kollagen.


Du bør bruke produkter som inneholder minst SPF 1 og det er best å bruke solkrem før du legger på sminke, selv om det også gir denne typen beskyttelse. I likhet med i fjor og året før, er det fortsatt Dermica som troner øverst som den beste solkremen for barn. Den får poeng for at den er god å smøre ut på huden, og den beskytter bra mot solen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg