tirsdag 18. juli 2017

Gravid uke 36 løs mage

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Kan jo være læs i magen mens en er gravid uten at fødselen er nær da, men jeg hadde løs mage noen. Jeg er i uke #128521; Av og til så får jeg skikkelig vondt nedetil. Jeg er gravid i uke og har hatt mye løs mage i graviditeten, men syns de siste ukene det har blitt.


Har ikke hatt mye av dette i svangerskapet, så lurer på om det evt kan være fødsel rett rundt hjørne. Jeg har ofte hatt løs mage rundt eggløsning generelt, uavhengig om jeg har vært gravid eller ikke. Flere som har opplevd løs mage i slutten av. De aller aller fleste som blir født før uke er ganske mye sløvere.


Gravide mager reagerer mye. Sv: diare ved graviditet. For meg bytta det veldig på i begynnelsen. Løs mage - hard mage om hverandre.


Vet jeg ikke burde klage, da de fleste gravide har hard mage , men jeg begynner å bli bekymret og ikke minst så er det plagsomt å gå på do 3-ganger om dagen. Jeg har ikke diare, men med løs mage mener jeg at jeg går ofte på do. Lurer på om jeg fått en infeksjon eller noe?


Har hatt løs og hard mage om hverandre når jeg har vært gravid før, vet jo ikke om det har noen sammenheng med graviditet, men man kan jo håpe Selv har jeg skikkelig løs mage i dag og det er bare 4-dager igjen til IKM, så jeg krysser fingrene da! Lykke til da jenter! Når du er gravid i uke så har barnet lagt seg rett, med hodet i bekkenet. I svangerskapsuke har du sikkert vont i ryggen og føttene dine blir hovne utover dagen.


Barnet veier i uke mer enn kilo. Les om alt som skjer når du er gravid i uke 36. Hvis du er plaget med langvarig diaré eller løs mage , bør du kontakte lege etter dager, råder professor Trygve Hausken. Hausken er overlege ved Gastroseksjonen og Nasjonal Kompetansetjeneste for Funksjonelle Mage -tarmsykdommer. Rask og trygg leveranse.


Uke , plutselig ikke forstoppet, men heller løs mage. Når man blir gravid vil svangerskapshormonet Hcg påvirke hele kroppen, også tarmsystemet. Kvalme er svært vanlig, noen får løs mage , andre mye luft eller hard mage. Har hatt en del slimete utflod siden, har også laus mage hver dag siden. Har vondt i korsryggen,mensenmurring,magen har sunket en del ne stikking i underlivet og en del kvalm.


Forje uke trudde jordmor at lillejenta hadde festet hode, skal til JM igjen slutten av uken , spennende å høre hvor hun ligger nå. Normalt med plutselig løs mage og kvalme ( uke 33)? Logg inn for å følge dette.


Oppblåst mage gravid , treg mage eller forstoppelse. Nå er det bare hard mage. Grunnen til at gravide ofte får vondt i magen og opplever mageplager som luft i magen, treg mage eller forstoppelse, er at kroppen produserer en rekke hormoner under graviditeten. Hormonene bidrar til å gjøre vevet i kroppen bløtere, for å gjøre den i stand til å utvide seg. Bruk tiden til å snakke sammen.


Ved å sette ord på tanker og følelser, får man samtidig bearbeidet dem. Jeg er vært utrolig løs i magen de siste dagene, ikke akkurat diarè, men ikke normal avføring heller. Det er ennå tid til det.


Startet med at jeg hadde veldig vondt i magen som når du ikke får sluppet luften ut, og hadde ekstremt luft i magen. Tenker dette har kommet av at jeg spiste mye egg forrige uke , pleier nemlig å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg