tirsdag 25. juli 2017

Hoven i underlivet

Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden. Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som cottage cheese-lignende. Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket. Dette er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge og rammer særlig. Jeg er også hoven i underlivet.


Dette er graviditet nr tre, og denne hovenhenet kom først med andremann. Jeg fikk til og med en åreknute på kjønnsleppene! I noen dager nå har jeg hatt veldig problemer med at jeg er hoven i underlivet. Du svir og klør i underlivet.


Jeg har i dag også begynt å klø litt på kjønn. Du mener dette kom etter at du tørket deg bakfra og framover for over mnd siden. Det er vanskelig for meg å si sikkert hva dette skyldes, uten å ha undersøkt deg.


Men du har IKKE en kjønnssykdom, når du ikke har hatt sex. Funnene våre illustrerer hvor viktig det er å informere kvinner om symptomene på kreft i underlivet , slik at de tidligst mulig får behandling, sa forsker Cynthia Gelb, som er helse- og kommunikasjonsspesialist ved Centers for Disease Control and Prevention i Atlanta, USA, i forbindelse med studien - som ble gjennomført i fjor. Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell.


Kløe, svie og smerter i underlivet hos kvinner kan ha mange årsaker. Vi skal se på noen av de vanligste årsakene som legen din gjerne vurderer på kontoret. Du kan ha helt rett i at dette godt kan skyldes en slags kvise, eller rettere sagt en byll, som er en lokal ansamling av puss som er omkranset av vanlig vev. Absesser er ofte forårsaket av at man har fått noe gjennom huden slik at bakterier har kommet inn.


Slike tilstander er ofte ekstremt smertefulle og huden over blir rø hoven og spent. Da gjør det vondt foran og dypt i underlivet. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Men slike smerter kan også stamme fra tykktarmen eller musklene i underlivet.


Her er vanlige symptomer på sopp i underlivet hos kvinner: Kløe og svie. Tørre, røde og hovne slimhinner. Sårhet ved samleie. Endringer i utflod. Kløe og svie i underlivet er de vanligste symptomene på sopp i underlivet som resultat av irritasjonen huden opplever.


Jeg lurer på om det er vanlig at man merker hevelse i underlivet noen dager før man får mensen. Slimhinnen kan bli tørr, rød og hoven. Det er hos meg som om man kan kjenne en hevelse utenpå magen omtrent der livmoren er, når jeg er tissetrengt kjenner jeg det mer, så blir det mindre når jeg har vært på do. SVAR: Hei Du svir og klør i underlivet. Når mensen er over er det he.


Betennelse i skjeden kan skyldes forskjellige mikroorganismer. Noen smitter ved samleie, andre kan du få uansett. Jeg skal nevne de vanligste mikroorganismene: Gardnerella vaginalis, Trichomonas vaginalis, Candida albicans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg