torsdag 13. juli 2017

Velge barnevogn

De fineste barnevognene og utstyret Lynrask levering på sprell. Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test!


Bagvogn: Den gode gamle bagvognen finnes fremdeles, men er ikke vanlig i dag – de fleste velger heller en duovogn. På flere vogner har du også mulighet for å bruke adapter til bilstoler. Du kan også velge mellom vogner med tre eller fire hjul.

Firhjulingene kan ha fire like store hjul eller ulike størrelser foran og bak. Slik velger dere riktig barnevogn. Mange bruker mye tid på å finne den rette vognen. Begynn med å tenke gjennom hvilke hverdagssituasjoner du og vognen vil befinne dere i. Velg vogn til ditt liv. Dahlen har stor forståelse for at mange synes det er vanskelig å velge barnevogn.


For det finnes utallige modeller å velge mellom. Disse favorittene gir et godt utgangspunkt for å finne vognen for deg. Masse lykke til i jakten!

Siri Jeanette driver bloggen barnevognhobby. Når du skal velge barnevogn kan det være lurt å tenke over hvilke livsstil du og din familie har. Er dere aktive i naturen eller er dere stadig rundt å triller i byen? Det er også lurt å tenke på størrelse og vekt. Hvordan velger du egentlig vogn til baby?


Og hvilken barnevogn skal du velge ? Duovogn, 3-hjuling, søskenvogn eller joggevogn? Har du flere barn å trille samtidig? Holdbarhet og stabilitet er viktige faktorer å ta hensyn til når man skal velge barnevogn. Sjekk hvilke behov du har, slik at vognen er optimal for offentlig transport, leilighet uten heis eller ulendt terreng og mye turgåing.


En duovogn er en barnevogn som består av understell, hjul samt separat liggedel og sittedel, som festes rett til understellet. Med liggedelen kan duovognen brukes helt fra fødselen, og med sittedelen til barnet har blitt for stort for vognen eller på annen måte vokst ut av den ved rundt to til tre års alderen. Særlig i den forbindelse vil denne testen være nyttig. Ender du likevel med å kjøpe en ny vogn, kan du sannsyneligvis selge den for en god pris om noen år, og kanskje har det kommet noen nyere tester som gir den en god score også. Sjekk ut vårt brede utvalg kvalitetesleker - Rask levering - Kjøp her!


Gratis gaveinnpakning - kjøp på nett og bytt i butikk! Vi hjelper deg med å finne riktig barnevogn for ditt behov. Kjøp enkelt på nett eller besøk oss i butikk.


Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere.

Se alle modeller og sammenlign priser fra flere butikker. La oss hjelpe deg med å finne barnevognen som passer deg! Vi har noen tips til hva du bør se etter.


I jungelen av barnevogner er det sannelig ikke lett å velge hva som passer for deg og ditt barn. Uansett hvilken type vogn du velger , er holdbarhet og stabilitet viktige faktorer å ta hensyn til. Barnet deres kommer til å tilbringe mye tid i vognen, og dere vil bruke mye tid på å trille den. Både for lagringsplass og for transport. Det å velge en barnevogn pleier oftest å gi foreldre en real hodebry.


Skal den ha tre eller fire hjul? Holder det med en enklere sulky? Mange vogner har en vognbag og en sittedel, såkalt duo-vogner, og mange har adapter til bilstol.


Derfor bør man ta hensyn til størrelsen på bilen, boligen og hva slags underlag vognen skal brukes på. Ekspeditørene snakker i vei om kombivogner og duovogner, sportsvogner og bagvogner. Egentlig er det en oppdatering av den tidligere Brio Smile (som også var testvinner), og Britax’ oppkjøp av Brio har virkelig hjulpet på kvaliteten.


Se vårt store utvalg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg