fredag 21. juli 2017

Kynnere uke 27

Kynnere uke 27

For hva er normalt, og hva er ikke normalt? Og hvordan skal man vite forskjell på kynnere og rier - eller enda vanskeligere, for tidlige rier? Jeg er i slutten av uke nå og har i to uker hatt ordentlig vonde kynnere. De kommer og går iløpet av dagen, og noen dager sjeldnere enn andre. De fleste vil merke kynnere først etter 20.


Hos flergangsgravide er kynnerne gjerne mer intense. Er gravid i uke og har gått med kynnere i hele dag - noen vondere enn andre. De siste minuttene ca har jeg tatt tiden på de bare for å ha litt kontroll men blir ikke noe klokere. De er ubehagelige, noen må pustes igjennom og noen merker jeg bare som et s. Uke begynner mandag 29.


Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Det høres ut som meg når jeg var gravid. Hadde ikke merkbare kynnere før i uke og ifra den dagen var dem ubehagelige. Fikk riehemmende og lungemodningssprøyte, og hadde liggepåbud på sjukehuset utenom hvis jeg måtte på do.


Smertefulle regelmessige kynnere. De varer i ca15sek til ca2min, med pauser alt fra 3min til 7min. Har ett barn som nå er 4år. Hadde smertefulle kynnere med han også, men ikke så regelmessige som nå. Nå har jeg kynnere sammenhengende i 1-3t.


Så kan det være helt borte i 3-4t. I mitt forrige svangerskap så startet kynnerene ved uke 1 ble vonde fra uke 19. Har tett oppfølging på sykehuset, men ingen åpning ennå.


Hva er kynnere og hvordan oppleves de for den gravide? Vonde kynnere ved nesten all akivitet i uke 27. Regelmessige kynnere uke ? Graviditet , spedbarn og babytiden. Fødsel uker før tiden er ikke bare-bare.


Du forteller sist at du bare hadde så kraftige kynnere en uke før første fødsel. Endringer i mors sirkulasjon. Logg inn for å følge dette. Omkring 6ml av mors blod flyter gjennom morkaken hvert minutt den siste måneden i svangerskapet. I denne delen av svangerskapet er det ikke uvanlig å oppleve hudforandringer, som røde prikker i ansiktet, på overarmene og på overkroppen.


Dette skyldes endringer i blodkar, og vil forsvinne etter svangerskapet. Nå er jeg allerede i gang med uke av graviditeten og på torsdag var jeg fullgåtte – tenk på det! Jeg har kynnere litt oftere nå som det er såpass varmt, så magen er en del steinhard. Ja, jeg fikk høre det sist gang. Fra første ri tok det timer uten en sjanse til søvn før sønnen var ute.


Noen babyer er såpass kraftige i frasparket at man blir øm i ribbena av det. Jeg var nær-psykotisk innen det var over. Det er ikke farlig, men kan faktisk være ganske ubehagelig. Babyen har fortsatt god plass til å boltre seg på, men etterhvert nå vil ikke bevegelsene være så kraftigere, fordi det er trangere der inne.


Kynnere uke 27

Det er vanlig at en kjenner litt mer kynnere når en runder uker , da vokser fosteret mer og det blir mer strekk i magen og mer kynnere. Det er livmora som trener og gjør seg klar til fødsel. Noen merker det mye og noen merker nesten ikke i det hele tatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg