fredag 28. juli 2017

Billett tusenfryd

Du trenger ingen printer, du kan få billetten på SMS! Hvis du har en rabatt kode, skriv den inn i feltet under. For å få denne prisen må billettene bestilles og betales på. Her finner du informasjon om åpningstider, priser, online.


For flere kategorier klikk på kjøp.

Kontakt oss på tlf. En frydelfull opplevelse for liten og stor. Spar penger ved å kjøpe billetten din online.


Ved å opprette en konto til butikken vår, vil du kunne gjennomføre betalingsprosessen raskere, lagre flere adresser, vise og spore ordrene i kontoen din, med mer. Fra Ski kan du ta busslinje 5fra Ski terminal. Finn rutetider på ruter. Kjøp billett på forhånd For å unngå forsinkelser anbefaler Ruter at du kjøper billett på forhånd.


Ved å velge Jeg godtar nedenfor, godtar du vilkårene og betingelsene for nettstedet.

Vi ønsker mer enn gjerne alle entusiastiske medarbeidere som ønsker å jobbe hos oss velkommen. Tusenfryd er Norges største opplevelsespark. Spennende Halloween-opplevelser for alle aldre, både tøffe og mindre tøffe. Senior over år kr 229.


Dag-billett kun 149. Billetten er kun gyldig for bruk på en valgfri ordinær åpningsdag i april, mai og juni. Rabatten beregnes ut fra lukepris fra kr 469–489. Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil seks billetter og kan ikke kombineres med andre tilbud.


Sommerferien er for de fleste nå på hell, og det betyr muligens også slutten på lange og late dager på stranda og sene kvelder på verandaen eller i hagen. Gyldig til søndag, 26. Barn under 95cm får GRATIS inngang. Få rabatt på billetter. Ordinær pris er 4kroner pr.


TOCN-medlem) fått en spesialpris på kun 28- kroner pr. Dette er ren svindel. Dette er annonsen du skal være på vakt mot: FALSK: Annonsen lokker med gratis billetter til utvalgte.

Ordinære billetter er alle slags billetter minus regnværsbilletter, dag billett , invitasjonsbilletter og billetter kjøpt i kombinasjon med andre opplevelser (eks overnatting, cup eller festival). Det betyr at billetter du har kjøpt i vår nettbutikk eller i billettluke, får du kjøpt en ny dag på. TusenFryd ønsker å gi TOCN-medlemmene en god pris. Billetten kan brukes på Ruters busser, trikker, T-baner og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).


Alle våre billetter er upersonlige, slik at du kan reise anonymt uten å oppgi persondata til Ruter. Du kan ha enkeltbilletten i RuterBillett-appen på mobil eller på et reisekort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg