onsdag 1. april 2015

Tran gravid

Søk etter tran gravid på den nye KensaQ. Tran anbefales av Helsedirektoratet spesifikt til gravide og spedbarn fordi det er en god kilde til D vitamin. Les mer på mollers. Vi i Møllers preges fortsatt av hans brennende interesse for å bedre folks helse gjennom riktig ernæring og god informasjon, noe som er tydelig i vår visjon: ”Møllers skal bidra til bedre folkehelse gjennom omega-av høy kvalitet”.


Vi må også sørge for å spise nok fet fisk, som er den sikreste D-vitaminkilden vi har, og eventuelt supplere med meieriprodukter som er tilsatt D-vitamin. Er du usikker på om du får i deg nok gjennom kostholdet, anbefaler Helsedirektoratet en barneskje tran per dag.

LES OGS: Er du gravid ? Da er omega ekstra viktig. Jeg nevne tran i DETTE innlegget om kosttilskudd for gravide , men det fortjener et eget innlegg. Tran inneholder både A- og D-vitamin, i tillegg til den viktige omega-fettsyren DHA som er nødvendig for utvikling av hjernen til babyen.


Søkeord: tran , Mange gravide kvinner tar tran under svangerskapet, blant annet for å bedre utviklingen av barnets kognitive evner. En ny, vitenskapelig studie har undersøkt om fiskeolje virkelig har en slik egenskap. Ny studie gir svaret.


SIDE2): At tran er sunt, er en sannhet vi er flasket opp med. Barn blir anbefalt tran eller tilskudd av D-vitamin fra fire ukers alder, og til og med ufødte barn skal nyte.

Helsekort for gravide er et journaldokument for å sikre forsvarlig behandling, og understøttes av Nasjonal faglig retningslinje for svangerskapsomsorgen. Derfor anbefaler Helsedirektoratet gravide å ta Tran hver dag. De essensielle omega 3-fettsyrene i Tran bidrar til normal utvikling av hjernen og synet til fosteret.


Tran er også en god kilde til vitamin som er bra for normal vekst og utvikling av skjelettet hos barn. Denne anbefalingen gjelder også for gravide og ammende. Bruk med andre produkter. Møllers Tran bør ikke kombineres med andre produkter som inneholder full dose vitamin D. Om man ønsker å kombinere Møllers Tran med f. Sana-Sol kan man gjøre det ved i gi halve. Et lite barn skal vokse og utvikle seg, ene og alene ved hjelp av de næringsstoffene moren tilfører fra sine egne kroppslagre eller får i seg gjennom kosten.


Da blir det ekstra viktig at hun spiser mat som er sunn og næringsrik, og i tillegg tar tilskudd av enkelte næringsstoffer. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. En 5ml dose tran (ca en barneskje som er anbefalt dose) gir i tilegg til essensielle omega fettsyrer, 270µg vitamin A, altså rundt av anbefalt dagsdose for gravide. Noen typer melk og margarin er også beriket med D-vitamin. Ta tran eller annet tilskudd med vitamin D. Jernbehovet ditt øker når du er gravid som følge av fosterets og morkakens behov og fordi du får en økt blodmengde i kroppen.


Jern er nødvendig for tilførsel av oksygen til cellene i kroppen.

Tran et et gammelt og godt d-vitamintilskudd med naturlig omega- men for en to åring kan det selvsagt diskuteres om et vegetabilsk kosttilskudd vil gjøre samme nytten. Prøver du å bli gravid , og lurer på om noe er på gang? Kosthold for gravide.


Når du er gravid trenger du et kosthold som er variert og som gir tilstrekkelig av næringsstoffer. Du trenger mer mat enn ellers for at barnet skal vokse og utvikle seg, samtidig som dine behov dekkes. Fiskeolje til gravide forebygger astma hos barna.


Risikoen for å få astma ser ut til å bli mindre hvis moren har tatt fiskeolje i siste trimester av graviditeten. Effekten er spesielt stor hos kvinner som spiser lite fisk og har en spesiell genvariant, ifølge en ny studie. Det samme gjelder personer som ikke spiser fet fisk 2-ganger i uken eller som sjeldent er ute i solen om sommeren.


Ekstra utsatte grupper. Personer som er underernærte. Gravide og ammende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg