torsdag 30. april 2015

Sykepleie deltid

Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SYKEPLEIER, DELTID (Bachelor). Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag. Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Det er registrert relaterte studier til utdanningen SYKEPLEIER, DELTID (Bachelor). Bachelor i sykepleie er grunnlaget for å søke om autorisasjon som sykepleier.


Dette studiet tas på deltid over fire år, med noen få fysiske samlinger hvert år, mye nettbasert undervisning og dialog, samt praksisperioder identisk med heltidsstudiet.

Her vises både treårige sykepleierutdanninger og enkelte spesialiseringer. Du må kunne tenke og handle raskt, og våge å ta ledelse i hektiske og. Sykepleiestudiet gir en allsidig utdanning. Bli student ved UiT Norges arktiske universitet.


En sykepleier må være omgjengelig, snarrådig, selvstendig og kunne ta ledelsen i kritiske situasjoner. Du må like å arbeide med mennesker og være i stand til å ta ansvar og vise omsorg. Du får studere, lære og praktisere sykepleie i medisinske og kirurgiske avdelinger, i poliklinikker, i sykehjem, hjemmesykepleie og psykisk helsearbeid. Du får også erfaringer fra forebyggende helsearbei samt innblikk i svangerskaps- og barselomsorg.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Programmets innhold. Som sykepleier vil du arbeide med mennesker i alle aldre, fra nyfødte til gamle mennesker. Du vil arbeide med syke mennesker i eller utenfor institusjon, innenfor helsefremmende og forebyggende arbei undervisning og veiledning, forskning og fagutvikling samt ledelse innen alle ledd av helsetjenesten. Masterstudium i avansert sykepleie ved kronisk sykdom,. OsloMet tilbyr bachelorgrad i sykepleie på både heltid og deltid.


Slik har vi lagt opp sykepleierstudiet på deltid Bachelorstudiet i sykepleie tilbys som deltidsstudium over fire år. Sammenliknet med det treårige heltidsstudiet, tilsvarer deltidsstudiet. I tillegg til det som gjelder for det ordinære opptaket, stilles det krav om to års relevant yrkeserfaring. I sykepleiestudiet lærer du å utøve sykepleie , gi omsorg og fremme helse og livskvalitet hos mennesker i alle aldre.


Du møter akutt syke pasienter og pasienter som er pleietrengende over lengre ti både i institusjoner og i hjemmemiljøet. Studiet omfatter totalt 1studiepoeng, studiepoeng er knyttet til teoretiske. Fint forum, masse nyttig å lese her. Er det noen her inne som tar sykepleie, deltid ? Hvor mange obligatoriske skoledager har dere pr.


Greit å vite med tanke på hvor mye man kan jobbe i tillegg til studiene. Dette er et krafttak mot ufrivillig deltid , var den klare meldingen fra arbeidsminister Hanne Bjurstrøm, da hun i mai i fjor lyste ut millioner kroner til lokale tiltak for å redusere omfanget av ufrivillig deltid. Nå er millionene delt ut. Jeg tar sykepleien på deltid.


Jeg har to små barn og er alene med dem.

Det går greit, ihvertfall når vi kun har teori. Når vi har praksis så søker jeg om ekstra hensyn om arbeidstider og praksissted og det går helt fint. Høgskolen i Gjøvik, Ålesund og Sør-Trøndelag fusjonerte 01. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Er du sykepleier og ønsker mer avansert breddekompetanse og klinisk fordypning?


Gjennom master i avansert klinisk sykepleie (AKS) tilegner du deg kunnskap og kliniske ferdigheter til å ivareta AKS funksjon i fremtidens helsetjeneste. Med denne mastergraden vil du utgjøre en forskjell for pasienten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg