torsdag 16. april 2015

Reise til iran

Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Ambassaden oppfordrer samtlige nordmenn som befinner seg i Iran om å unngå demonstrasjoner og store folkemengder. Ikke ta bilder eller video av demonstrasjoner. Følg med i media og lytt til lokale rå og ta kontakt med ambassaden i tvilstilfeller.


Reise til iran

Iran er i det store og hele et trygt land å reise i, og de fleste reiser går problemfritt. En kulturreise som viser deg både det moderne Iran og det gamle Persia. Flere og flere får øynene opp for Iran , et av de kanskje mest misforståtte landene i verden.


Iran er et spennende sted å reise rundt, og svært rik på kultur, vakker natur og tusenårige tradisjoner. Iran er mye, men det er ikke det farlige, krigsherjede terroristlandet som mange kanskje har inntrykk av. Finn billige flybilletter til Iran (Den islamske republikken) med Skyscanner.


Iran får sjelden positiv oppmerksomhet i media og anses av mange som et land fullt av gale muslimer hvor det ikke er naturlig å tilbringe ferien. Irans dårlige image har nok også bidratt til å gi inntrykk av at landet ikke ønsker turister og at det er vanskelig å reise dit. Tips til guider, sjåfører osv.


Vi gjør oppmerksom på at turismen fremdeles er forholdsvis ny i denne del av verden, og at mange ting gjøres annerledes enn vi er vant til. Alkohol er forbudt i Iran , og kvinner må dekke til håret. Inntil nylig var det ikke noe problem å reise til USA etter å ha vært i Iran , men dette ble endret i fjor da det kom nye regler som skal motvirke terrorisme i USA.


ESTA ved reise til USA. Teheran har en rekke severdigheter som er verdt å få med seg. Fly med oss verden rundt og prøv rundt 9forskjellige flyselskaper!


Finn den perfekte Reise med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill dine flybilletter til Iran i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris.


Reise til iran

Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket og reis billig. De fleste forbinder Iran med atomprogram og religiøs fanatisme, men Irans historie er langt rikere. Her vil du finne kulturelle perler, storslått natur og en imøtekommende og vennlig befolkning. En reise til Iran vil være en ekte opplevelse som hører til sjeldenhetene, og som du garantert vil gjenfortelle for resten av livet. Til Oman reiser man om man vil ha lange sandstrender og heftige opplevelser med fokus på kultur og historie.


Reiser man hit på charterferie bor man enten i Salalah eller Mirbat, to feriebyer som har fine strender og krystallklart badevann. Vi har gjort det enkelt, raskt og enkelt å finne billige flybilletter til Iran. Dette betyr at flyreiser vi finner er 1 oppdatert. Når du har søkt, får du en liste over billige flybilletter til Iran. Her du bare velge en billig flyreise, ved å klikke på Fortsett knappen.


Reise til iran

Kjøpmennene la opp turen for oss, og da vi kom på flyplassen ble vi møtt av en skokk av kjøpmennenes fettere. Og rundt på alle flyplassene vi kom til , stod det fettere av naboene og ventet. Det er ikke mange udlændinge, der kommer som turister til landet.


Man vil gerne i kontakt, så en rejse til Iran giver chance for kulturudveksling. Og iranerne er velorienterede og oplyste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg