fredag 17. april 2015

Søsterur og navneskilt

Billig, Raskt, Enkelt - Kjøp Her! Medisinsk og sykepleier utstyr til privat personer, sykehjem, sykehus og andre institusjoner Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimalisere opplevelsen på nettstedet. Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede!


Søsterur og navneskilt

Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Et søsterur har lenge vært et symbol i helsevesenet og har vært plassert rundt halsen eller i brystlommen på helsepersonell. Nå har disse fått en ny stil med mønster som sprer glede, farge og omsorg rundt omkring på våre sykehus, helseavdelinger og aldershjem. Pennholder som forhindrer penner og sakser å falle ut. Vi leverer søsterur , navneskilt , sakser, overlevelsessett, morsomme penner og utstyr til uniformen.


Vi ønsker å tilby en sikker og trygg netthandel med korte leveringstider. Vi har derfor et fokus på sikre betalingsløsninger, for at kundene våre skal føle trygghet. Vi har varelager i Norge og har derfor svært korte leveringtider. Vi har i over år levert graverte kvalitetsskilt for helsepersonell, butikkpersonale og private hjem.


Rimelige navneskilt fra kr 80. Rask levering og gratis frakt. Med eller uten logo og farger. Det er vi på Color4care.


Hos oss kan du designe ditt eget navneskilt og du har mulighet for å virkelig vise fram din personlighet. Med våre navneskilt vil vi sette farge på din personlighet som får din pasient eller kolleger til å smile. Et navneskilt kan være så veldig mye mer enn bare en brik. Perfekt for butikkansatte og andre.


Søsterur og navneskilt

Logotrykk i farger. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Selve klokken er et Quarts ur. Denne typen søsterur er mye brukt blandt helsepersonell hvor det er et behov for raskt å kikke på klokken, eller ta tiden, uten å måtte ta på selve klokken med skitne hender.


Mikroskopservice og vedlikehold. Vårt mål er å være bransjens beste på service og vedlikehold av mikroskop og alltid gjøre vårt ytterste for at kundene skal være fornøyde. Våre medarbeidere innehar den beste kompetansen som kreves for å hjelpe våre kunder. Bestill service her.


Søsterur og navneskilt

Arbeidsklær til helsesektoren med stil og personlighet Health Workers AS. Clip-on navneskilt. Design eget navneskilt. Om både fornavn og etternavn skal være me varierer.


I tillegg til personnavn kan også firmanavn, logo og eventuelt personens tittel være med. Spesielt i helsesektoren er det vanlig å ha navnebrikker med yrkestittel, navn og sykehusets navn. Søsterur med gravering.


Søsterur og navneskilt

Vårt populære søsterur fester du på arbeidsfrakken. Urskiven er vendt opp ned slik at brukeren enkelt skal kunne se tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg