torsdag 2. april 2015

Hvor lenge steke brød

Hvor lenge steke brød

Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Pluss mel, vann, salt og gjær, naturligvis. Hva er den vanligste feilen folk gjør når de skal bake brød ? De har for dårlig tid.


Hvor lenge steke brød

Hvis du lager eltefrie brød , må du la deigen hvile lenge nok. Småvarer som rundstykker og lignende er ferdig etter ca. Kakk litt forsiktig under de ferdige bakervarene og hør en hul lyd. Temperaturene må sees på som veiledende, alle ovner er forskjellige. Avkjøling Avkjøl ferdig stekte bakervarer på rist og godt.


Hei, jeg lurer på hvor i ovnen jeg skal steke grovbrø altså øverst, nederst eller midt i. Grove brød i form steker du på nederste rille i ovenen. Dette for å få minst mulig uttørking av skorpen - og best mulig tilgang på varme inn i brødet. Hvor lenge steker dere brødene? Og på hvilken temperatur?


Evt hvor i ovnen, midten, nede? Jeg sliter litt, steker de på 2grader, over undervarme i minutter. Når det er gått minutter begynner de å bli veldig mørke på toppen. Steker de på nest nederste hakket i ovnen, av hakk. Vanlig blandingsforhold er 6-dl væske per kg mel.


Brukes det mye rugmel i brødet er det en fordel å bruke sur melk, det gjør at brødet hever seg bedre, blir saftig og smuldrer mindre. Mel: Brødene kan varieres etter hva slags mel som blir brukt, grovt eller fint. Kom på at butikkene selger sånne halvstekte brødvarer som man kan steke hjemme, så tenkte å prøve det. Men hvor lenge steker man i første runde? Og skal man fryse bakevarene når de fremdeles er lunkne, eller vente til de er helt kalde?


Stekeomgang nr to - helt opptint brød ? Når jeg steker brød så blir skorpene så harde, jeg steker dem på ca. Er redd for at de skal være rå hvis jeg tar dem tiligere ut. Har du noen forslag om hvor lenge og hvor mange grader de kan stå i ovn? Du steker nok brødene for lenge - kommer litt an på hvor store de er.


Logg inn for å følge dette. Det blir brød i 2L form. Stod ikke grader eller hvor lenge. Kommer an på hvordan du liker dem,.


Så lenge mennesket har vært fastboende og dyrket jorda, har brød vært brukt i husholdningen. Slik var israelittenes usyrede brød. Moderne jøder bruker den dag i dag et lignende brød , matzes. Dette er et brød som holder seg saftig og godt i flere dager, som metter deg og gir styrke og utholdenhet når du er ute på tur.


Dette er en tung deig, og den egner seg best til å lage i kjøkkenmaskin. Du må bruke surdeig i dette brødet , ellers vil det være rått inni uansett hvor lenge du steker det. Av Hilsen Au Juli 2. Vi steker det i minutter på 1grader.


Dette fører til tørt kjøtt, vassen fisk og slappe grønnsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg