mandag 20. april 2015

Badeland alanya

Badeland alanya

Profiteer van Vroegboekvoordelen! Boek veilig je vakantie, met Laagste Prijsgarantie! Nu met vroegboekvoordelen! Planlegg ferien din her. Compleet verzorgd naar Alanya.


Badeland alanya

Bekijk het ruime aanbod op TUI. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her! Stor vann park med mange sklier og bassenger!


Drar gjerne dit igjen da mine barn i alderen 8-år alle hadde en kjempe fin dag der! Er noe for en hver alder der, også voksne. Veldig greit og oversiktlig badeland , passer perfekt for barnefamilier. For to voksne og to barn på år betalte vi ca 40€ inkl lunch.


Vi var der i uke 4 veldig lite folk og ingen kø så ungene kunne løpe rundt og skli alt de ønsket. Kommunalt badeland i Alanya. Dagstur med sjørøverskute. Send meg en e-post når.


Sunprime C-Lounge er et pent hotell like utenfor Oba, i utkanten av Alanya. Alanyaområdet vært tyrkernes badeland i over 2. Alanya er en turistby ved kysten i Tyrkia. Hos Amisol finner du et stort utvalg av pakkereiser til Tyrkia. På hotellet er det.


Så ta kontakt med resepsjonen, dersom du ser et hotell som ser ut til at de har et vannland som du synnes ser interessant ut ! TripAdvisor af 1seværdigheder i Alanya. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Hotell med badeland. Vi på Nazar har spesialisert oss på hotell som ikke bare er hotell, men også badeland.


Her finnes flere ulike vannsklier – lange som korte, bratte som snirklete samt trakter, rør og bumeranger! Tyrkisk bad eller hamam er en god investering. Frisører og skjønnhetssalonger som tilbyr massasje, manikyr, pedikyr og ansiktsbehandlinger er også rimelig i Alanya.


Her kan du lese mer om våre reiser til Tyrkia. SS Wallride at Jackson Hole, Foot Cliff Front Flip, Drone Powder Skiing with Owen Leeper - Duration: 5:15. Bestill din drømmeferie på ving.


Badelandet er nærmeste nabo til det storslåtte hotellet Utopia Worl som rager på en klippe i Alanyabukten. Her er det fullt av vannsklier, bassenger og kiosker. Når solen bager og temparaturen stiger, er Aquapark den bedste flugt fra varmen.


Badeland alanya

Aquaparken har flere forskellige badebassiner og vandrutschebaner til både børn og voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg