fredag 10. april 2015

Gravid stikker i magen

Når man er gravid kan det kjennes helt annerledes med blærebetennelse enn når man ikke er gravid. Den sviende og brennende følelesen man kan kjenne når man tisser ellers er ofte ikke tilstede når man er gravid. I alle mine år som jordmor tror jeg ikke jeg har møtt gravide kvinner som IKKE har kjent stikninger i graviditeten – med andre ord: Det er veldig vanlig å kjenne stikninger i magen når du er gravid ! Arkiv tidlige symptomer på graviditet Endelig gravid.


Mensen har ikke kommet enda heller.

Har endel bobling i magen og stikker også. Ingen ømme bryster da, får alle det i begynnelsen? Men det er uansett lurt å trene musklene i underlivet – både mens du er gravid , og etter fødselen. De aller fleste opplever at underlivet normaliseres i løpet av noen uker etter fødselen. Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen.


Smerter i nedre del av magen. Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro.

Mange bekymrer seg for diverse smerter i magen , alt fra ømhet, sårhet på helt konkrete steder til mer smerteopplevelser. Disse smertene eller plagene er. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen.


Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. STIKKING I UNDERLIVET GRAVID : Stikkinger i underlivet kan oppstå. Det er lett å bli bekymret når du opplever gravid stikking i magen smerter i magen og. ABC for frstegangsgravide : gravid - 16.


Det er helt normalt med stikkinger og murringer når man er gravid , det er. De vanligste symptomene er smerter og ubehag i vre del av magen. Karpatunnel syndroNoen gravide fr en flelse av at det stikker som nler. Linea Fusca - stripe p magen : Mange gravide kan et stykke ut i. Gravide har også lettere for å få blærekatarr og plager med forstoppelse.


Det begynte på torsdag med stikking nederst på magen på venstre side. Da trodde jeg at det bare var luft i magen , og fordi jeg hadde litt hard mage. Men fikk gått ordentlig på do og greier på fredag, og ikke hatt noe problem med avføringen etter det.

Men stikkingen har ikke gitt seg, den har bare blitt verre. Sammenlignet med ikke- gravide er gravide oftere utsatt for bukskader, mens de sjeldnere får skader mot brystkassen og hodet. Forklaringen synes å være så enkel som at magen stikker mer ut. Gravide kan i likhet med ikke- gravide risikere en lang rekke ulike skader mot magen ved alvorlige uhell. Dette er kanskje (antagelig?) et ikke-problem, men jeg våger meg nå likevel på å starte en tråd.


Har skjønt at dette er normalt, og skyldes at livmora strekkes. Nå har jeg ikke kjent noe på endel uker, men i dag har d. Hos noen kan trykk på nerver fra ryggmargen gi smerter framover i magen , følge nervebanene, men også disse er sjelden stikkende. Jeg er gravid i uke 16.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg