tirsdag 14. april 2015

Enkel krydderkake oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Enkel oppskrift på krydderkake i langpannekake som smaker av deilig krydder, og holder seg saftig lenge.

Perfekt når du skal servere kake til mange. Oppskrift på krydderkake i brødform. Kaken blir ekstra saftig og god med rømme. Den holder seg godt i kjøleskapet, og kan bakes i god tid før jul.


Bland krydderet med melet mens du lager grunndeigen og rør godt. Hell røren i smurt form. Stek kaken som beskrevet. Kjenn med en kakenål om kaken er ferdig stekt.

Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Morens krydderkake er en påsketradisjon hos Ørjan Johannessen og familien. Denne krydderkaken er saftig og full av gode smaker som kanel, kardemomme og ingefær. Toppet med en frisk ostekrem-glasur er dette en kake som passer for både store og små anledninger.


Utrolig saftig og god kake med mye smak. Denne kaken egner seg svært bra for oppbevaring, den smaker like godt etter en uke i kjøleskap. En grei kake å ta med på tur eller på hytten.


Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Krydderkake i langpanne er en enkel , holdbar og veldig god langpannekake! Kaken inneholder ikke egg, og deigen er rask å røre sammen. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. En saftig formkake med deilig smak av krydder smaker like godt til a nice cup of tea som i matpakken på tur.


Server den i tynne skiver som den er, eller med smør og brunost. Du kan også skjære tynne skiver av kaken og servere den sammen med kraftige oster. I denne oppskriften bruker vi kefir.

Hvis du leser oppskriften nøye og ikke slumper underveis, kan du bake de herligste formkaker, ikke bare krydderkake. For selv om de har forskjellige navn som for eksempel honningkake, sitronkake og marmorkake, er framgangsmåten stort sett ganske lik. Du finner oppskriften på Marias krydderkake nederst i artikkelen.


VARER LENGE: Krydderkaka kan godt fryses. Bare pakk den godt inn i plast, og frys den helst før du smører på glasur. FOTO: Maria Bondeson. SUPERENKEL Å BAKE #127876; Krydderkaka lager du så enkelt som bare det: Bland sammen røra, stek og topp med glasur.


Deilig god kake om høsten og til jul. Holder seg også lenge myk. Dette er en svært gammel oppskrift. Her finner du veldig mange oppskrifter på deilige kaker.


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Derfor må jeg selvfølgelig ha en oppskrift på glutenfri krydderkake her på bloggen. Jeg serverte denne glutenfrie krydderkaken med et lett melisdryss, men du kan selvfølgelig ha melisglasur eller ostekrem på om du vil det.


Her får du enkle oppskrifter til kveldskosen. Passer også som Gulrotkake og Banankake. Banankake lager ved å følge oppskriften for Gulrotkake, men da erstatter du 1g gulrot med 1g banan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg