onsdag 15. april 2015

Arabiske jentenavn

Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. For å lage den følgende listen over arabiske jentenavn bestemte vi oss for å skille mellom navnene som er trendy, klassiske, korte og til slutt av kjendiser av arabisk hærkomst.


Vi håper at du skal bli inspirert og hjelper deg med å bestemme deg! Trendy arabiske jentenavn og deres betydning 1. Arabiske navn består som vestlige navn av flere deler. Tradisjonelt hadde araberne en hel rekke navn, og ikke bare for-, mellom-og etternavn.


På grunn av det arabiske språkets viktige stilling i islam, har et flertall av verdens muslimer arabiske navn, selv om de ikke er arabere. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Del dette innlegget.


AnonymBruker AnonymBruker. Skal ha barn med en araber og vi har bestemt oss for å gi barnet vårt et arabisk navn. Vet ikke om det er gutt eller jente og har temin i april.


Hvis det er gutt blir det kanskje Zinedine, hva tycker ni? Men på jentenavn er vi veldig usikkre. Har tenkt på Noria bl. Tenker litt på betydningen. Dette notatet redegjør for elementene i arabiske navn og for hvordan de passer inn i norske navnekategorier.


Lilly og Sol kan også ha andre forklaringer. Noen få Symre og Symra fins blant de litt eldre jenter, kanskje det også er noe som kommer. Toppnavnet Linnea er inspirert av den svenske planteforskeren Linné. Populære arabiske navne. Igennem de senere år er arabiske navne blevet mere populære i vesten, også i Danmark, hvilket naturligvis skyldes, at vi bevæger os imod et mere multikulturelt samfund end tidligere.


Arabisk tilhører den semitiske sprogfamilie, hvor man også finder sprog som f. Search for Arabiske. Sahra er variant av Zahra, som begge er arabiske jentenavn. Betydningen er lysende og glinsende.


Kildene jeg finner er delte. Noen steder har det opphav i gresk, andre i germansk og fransk. Nora synes også å ha opphav flere steder, med ulik betydning av navnet. Navnet er både brukt på den arabiske halvøya, flere kontinental europeiske land og på den skandinaviske halvøy. Med andre or Nora er både et norsk navn og et arabisk navn.


Elias også, men har allerede familiemedlem som heter det. På jente navn har jeg tenkt litt på Ma. Ada er et nydelig navn og minner meg om navn på en engel. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Jentenavn - norskenavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg