torsdag 2. april 2015

Morsomme brudgommens tale

Brudgommens tale – forberedelser. Skal du holde brudgommens tale , bør du forberede deg i god tid. Begynn gjerne å skrive ned noen stikkord om din tilkommende og familiens hennes et par måneder før bryllupet. I denne tiden kan du også gjerne ha en notisblokk på lomma, slik at du kan notere morsomme episoder og annet av det du måtte. Hvordan skrive, og kanskje enda viktigere, hvordan holde brudgommens tale.


Bryllupsfotograf Henrik Beckheim har skrevet en liten guide, basert på egen erfaring. Dette er en liknende tale som fra brudens forlover. Hyggelige og morsomme historier og en takk for vennskapet, avsluttes med lykkeønskninger og en skål for brudeparet. Det forventes ofte at denne talen er litt morsom.


Gjerne noen korte historier de har opplevd sammen, men tidligere tiders Kvinner, vin og sang, bør ikke nevnes. Bruden og hennes god påvirkning på brudgommen eller noe lignende bør nevnes. Og så litt om fremtiden sammen. Vi anbefaler deg å jobbe litt med talen etterpå, fordi vi umulig kan gjøre talen helt skreddersydd.


Du må selv sørge for at talen ikke inneholder ord og vendinger du ellers ikke bruker. Med en slik tale , vil du føle deg trygg! Du kan også få skrevet en sang som du kan kombinere med en veldig kort brudgommens tale.


Nå har du sjansen til å vise alle din altoverskyggende kjærlighet til bruden. I tillegg til takksigelser overfor svigersen, kan talen for eksempel handle om hvordan dere møttes, og den kan inneholde små anekdoter fra deres tid sammen før bryllupet. Trenger du et godt sitat?


Morsomme brudgommens tale

Er du ikke av den morsomme sorten, er det bedre å holde en seriøs tale uten morsomheter. Sitater og visdomsord. Her har vi samlet flotte taler fra forlover og fra bruden.


Det kan være brudens foreldre eller sine egne. For mer beskrivelse av bryllupstaler med tips og råd benytt denne linken. Du finner her ALLTID en god bryllupstale, konfirmasjon tale , velkomsttale, dåpstale, takketale, takke for maten tale , morsom damenes tale , herrenes tale , gode vitser, brudgommens og brudens tale bryllup, bryllupstale forlovertale til bruden, m. Top Funny Darts Moments: a Video of Darts Fails and Crazy Moments on the Darts Stage - Duration: 10:12. Er taleren for eksempel brudgommens far eller mor, skal man alltid huske på å si noen ord også om svigerbarnet som kommer inn i familien.


Talen kan gjerne være litt frekk hvis det er venner som holder den, men aldri gå over streken som å utlevere vedkommende eller skape en pinlig stemning. Det er mange spørsmål som dukker opp, og et av dem er: Tør vi å la noen utenforstående hjelpe oss å skrive en sang eller tale ? En tale fra brudgommen inneholder en takk til svigerfamilie for bruden og gjerne noen gode ord til din nye kone. Det finnes en del rimsmeder på nettet og et stadig økende antall brudepar benytter seg av disse tjenestene, men jeg har lyst til å gi noen tips hvis du har lyst til å prøve deg på en tale på egen hånd. Dropp dette i talen Så er det viktig å tenke på hva du absolutt ikke skal ha med i en bryllupstale. Skal talen være seriøs eller morsom?


Talene i et bryllup kan være et høydepunkt i dagen, men om du gjør det feil kan taler bli en nedtur for både de som hører på og deg som holder talen. Utgangspunktet er at alle kan holde tale , men det må avklares og planlegges med toastmaster som igjen koordinerer med både brudepar og programmet resten av dagen. Gratulerer så mye til dere begge Grein både av talen til Morten og det forige innlegget ditt, dere virker som så fantastisk genuine og ærlige menneker begge to. Har fult deg siden du begynte å legge ut treningsvideoer av deg og Sokrates og ble så imponert over hvor tøff, viljesterk, ærlig, god og vakker du er! Bryllupstalen du skriver skal være personlig, og kanskje vekke noen koselig, hyggelige eller morsomme minner.


Når du jobber med taler , så er det aller beste å tenke enkelt, skrive enkelt og framføre den enkelt. Du kan enkelt og greit tenke tilbake på de minnene kameraten din, deg og deres felles venner har fra før i tiden. Fantastisk fin tale og fantastisk fint bryllup! Blir helt matt av mange mennesker her inne….


I talen til forloverene er det veldig vanlig å snakke om kjærlighet og vennskap, men ta gjerne også opp morsomme episoder fra barndommen, som du kan fortelle. En god idé er at forloverne holder talen sammen, da kan man spille ballen over til hverandre og så blir man ikke like nervøse. En generell måte å innlede den delen av talen på kan være: – Det er flere i rommet som har erfaring med sjekking. Den mer konkrete, og mer morsomme , måten er: – Flere her har erfaring med sjekking – for eksempel deg, Petter. Hei, Jeg trenger noen tips til hvordan talen min skal starte, er helt grønn nå - og vil gjerne at det skal være en litt morsom, overraskende innledning Hvordan har dere tenkt å holde deres tale ? Alle tips, innfall tas i mot med STOR takk!


Femte taler er brudgommens far, eller hans nærmeste pårørende. Ofte blir dette en tale til brudeparet, og han snakker mest om den person han kjenner best, nemlig brudgommen. Sjette bryllupstaler er Brudens tale.


Hun bør tale til brudgommen med pårørende, og andre i familien eller venner som betyr og har betydd mye for henne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg