mandag 13. april 2015

God salat til grillmat

Se oppskriften her. Tex Mex, Asia, BBQ og Krydder. Salat med asparges. En god salat med fargerike grønnsaker smaker alltid godt til grillmaten.


God salat til grillmat

Grønn bønnesalat er en smakfull salat som du gjerne kan servere til grillet biffkjøtt. DET BESTE GRILLMATTILBEHØRET. Jeg elsker å grille, og griller gjerne også tilbehøret som serveres sammen med grillmaten. Her har jeg samlet noen av mine grønnsaksfavoritter på grillen og annet godt tilbehør til grillmaten (klikk på bildene).


En god dressing smaker alltid nydelig til grillmaten eller salaten. Det er både enkelt og spennende å lage hjemmelaget dressing. Bruker du meieriprodukter som base i dressingen kan du selv bestemme kaloriinnholdet, og velge hvor mager eller fet du ønsker den.


Grillen er fundet frem, støvet af og sidste års rester af ukendt oprindelse gravet væk. Du ve dem der giver ekstra god smag. Prøv et sunt og godt alternativ til grillmaten ved å servere den sammen med en herlig salat. Ikke alle salater må serveres kalde, noen kan nemlig tilberedes på grillen og serveres varme.


En greskinspirert salat slår aldri feil med sine klassiske middelhavssmaker. Finn også inspirerende oppskrifter til gresk grillmat her. Frisk grønn salat er det perfekte følge til et utall av retter og et supert utgangspunkt når du vil komponere din egen favoritt. Bruk forskjellige typer salat som gir forskjellig smak og konsistens.


Vask og tørk salaten godt. Det er viktig for at dressingen skal henge på bladene. En håndfull friske urter setter en ekstra spiss på det hele. Lei av å lage den samme salaten? Her er gode oppskrifter.


Det er disse smaksrike og mettende oppskriftene gode bevis på. Drikke til grillmaten. Det er ikke så vanskelig å finne drikke som passer til grillmaten, nær sagt uansett hva du legger på grillen.


God salat til grillmat

Da slipper du at drikken drukner i møtet med maten og omgivelsene. Det er ikke mange årene siden en salatbolle her i Norge var ensbetydende med hodesalat (kinakål!), agurk og tomat. Den tiden er heldigvis over, og nå lager vi salater med inspirasjon fra alle verdens kanter. En god og fristende salat passer til alle anledninger.


Og du kan lage salat på utallige måter. I tillegg til grønnsaker smaker det også godt med nøtter, frukt og bær i salaten. Her finner du våre favorittsalater. Grillmat og vin - dette bør du tenke på! Du bør tenke på hva slags vin du bruker til grillmat hvis du vil gi gjestene den ultimate opplevelsen, og den sikreste tommelfingerregelen er å bruke rødvin til kjøtt, hvitvin til fisk og skalldyr, mens salater gjerne godt av en frisk vin - som for eksempel en rosé.


Friske farger og friske smaker passer ekstra godt til grillmat – både for smaksløkene og rent visuelt. Selv om det kanskje er biffen, koteletten eller fisken som spiller hovedrollen, skal vi jammen dra i land en pris for beste birolle også! Sjekk ut vår friske og deilige oppskrift på potetsalat med kesam, som passer til de fleste grillretter. Bruk gjerne grønn salat med oppkuttet paprika, tomat og rødløk. Ekstra lettvint er det om du kjøper ferdig oppkuttet salat og slenger på noen cherrytomater og agurk.


Farmoren min var utrolig god til å lage mat og hun laget virkelig Verdens beste hjemmelagde potetsalat. Jeg var heldig å få oppskriften, og i dag deler jeg den for første gang på bloggen. Den passer perfekt til grillmat , på koldtbordet eller sammen med en god salat til fisk eller kjøtt.


God salat til grillmat

Mye får du kjøpt ferdig i butikken, noe kan du forberede inne på kjøkkenet på forhånd og noe kan du faktisk legge rett på grillen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg