tirsdag 2. februar 2016

Barnesanger tekster

Her er det mye kos, nostalgi og læring. Så finn frem ungene, varm opp sangstemmen, slipp hemningene og syng av full hals! Det skaper minner, musikkglede, samhold og mange morsomme stunder å synge sammen!


Alle våre barnesanger med tekst , sortert alfabetisk. Vi anbefaler å sette seg ne ta seg god tid og bla gjennom listen av barnesanger. Se opp for nye a-ha-opplevelser og gamle minner! Noen barnesanger passer bedre til spesielle anledninger enn andre.


Barn elsker å synge og de synes det er spesielt gøy hvis en voksen også synger med. Her finner du en oversikt over alle publiserte barnesanger , sangleker, rim og regler. Sang og musikk er en flott måte å skape gode relasjoner mellom barn og deres foreldre. Barnesanger etter kategori: Ulike barnesanger passer til ulike anledninger.


Mens én barnesang er perfekt til å motivere små føtter på tur, fungerer en annen en kanskje som appetittvekker før mat. Og etter mat er kanskje de nysgjerrige små klare for å lære mer om dyr, kroppen, været, eller andre spennende temaer. Og da sier det seg selv at sanger om dyr sjelden kan bli feil!


Det finnes også mange barnesanger som omhandler dyr, så her er det mye å ta av! Opphav i Aust-Agder) Det var reven og rotta og grisen Som gjkk seg en tur ut på isen Så kom det fram ein gamal mann med stav i hand og jaga dem på land Ja det var reven og rotta og grisen. Av: Kunnskapsdepartementet. Deler av to samedrakter. Lær Bæ bæ lille lam på nordsamisk, lulesamisk og sørsamisk eller.


Barnesanger tekster

TEKST God morgen alle sammen God morgen far og mor God morgen lillesøster, god morgen storebror God morgen trær og blomster God morgen fugler små God morgen kjære lyse sol, på himlen klar og. Pudding-TV er en -kanal med barnesanger på norsk. Tanken bak er at barn kan lære samtidig som de har det gøy gjennom morsomme, pedagogiske videoer.


Da klokken klang, så fort vi sprang, og ingen sto igjen og hang, men glad og lett og rank og rett vi var på plass med ett. Tekst : Margrethe Munthe. Vi sto som perler på en snor, og ingen av oss sa et or og ingen lo, men stille sto vi sammen, to og to.


Barnesanger tekster

Nei, nei gutt, dette må bli slutt! Tro det eller ei, men mange sanger kan man spille på gitar med å kun benytte ett,. Spill grepet hver gang det er notert over teksten. Klappet seg på magen - Å, så godt det er!


Lille Petter edderkopp) H. Reven kommer og vil haren ta. Det høres uskyldig ut, og det er det da vitterlig også. Men originalt var ikke teksten like uskyldig. Den britiske teksten ble skrevet i England i middelalderen.


Barnesanger tekster

På denne tiden var den britiske økonomien helt avhengig av sauer, da ullmarkedet var enormt. Kong Edward I innførte derfor en høy skatt på ull, noe de fattige tapte enormt på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg