torsdag 4. februar 2016

Abra havn dyreparken

Tilbu anmeldelser, sammenligning. Opplev det beste i verden. Du tror det ikke før du ser det! Det er ikke noe problem å komme seg opp av køya når Den Sorte Dame seiler inn og du vekkes av Kaptein Sabeltann sine menn – og kvinner!


VELKOMMENTIL SJØRØVERHOTELLETABRAHAVN Kom som en landkrabbe - dra som en sjørøver!

Her kan du teste ut sklia i dødningsskallen, ta sjørøvertesten vår og bli en ekte sjørøver, eller slapp av i Sjørøverkroa Den Sorte Mann. LEILIGHETSTYPER Herkanduvelgeåboi. Landsbyen eies og driftes av Dyreparken -konsernet, og består av til sammen 1leiligheter som gjester kan få leie når Kaptein Sabeltann og hans menn er på tokt. Vekking og flaggheising med sjørøvere. En vaskeekte sjørøverskute, kanonkuler og kruttsalver, og sjørøvere som spaserer i gatene.


Her finnes 1sjørøverkåker i alle størrelser. Sjekk ut de flotte sjørøverkåkene her.

Meld deg på nyhetsbrev fra Dyreparken. Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen! Velg mellom Kaptein Sabeltanns suite og 1andre sjørøverkåker! Anbefaler besøk over noen dager, da dyreparken er veldig stor og innholdsrik med masse ting å gjøre i flere dager. To barn i ulykke i Dyreparken i Kristiansand.


Den yngste ble flydd med luftambulansen til sykehus, men skal være ved bevissthet. Renhold tar vi absolutt på alvor, og selv om det er en sjørøverkåk man bor i, skal renholdet være på stell. En fantastisk og minnerik opplevelse for små og store. Flott leilighet, de ansatte var utrolig serviceinnstilte. Vi sto aldri i kø, koste oss hele tiden.


Både store og små fant ting som fasinerte dem. Jeg er bitt av Kaptein sabeltann basillen og vil helt klart tilbake. Vi var med på sjørøver frokost også som kan anbefales på det sterkeste. Det er bygd som en landsby med 1enheter (leiligheter) med totalt 7sengeplasser. Leilighetene har navn som Kaptein Sabeltanns suite, Langemanns hus, Skalkens rottesmug og også helt vanlige pirathus.


Abra Havn : Abra havn.

Her er alt fra små sjarmerende toroms sjørøverkåker til mer eksklusive boliger som Kaptein Sabeltanns suite. I Sørlandshallen er det baner og der regner vi med å få plass til alle kampene for klassene 9-år. Enkelte kamper kan avvikles på kunstgress utendørs. Vi oppfordrer lagene til å kjøpe hotellpakke. Da bor du i gåavstand til.


I et hus som het Frøya, hvor det er tre soverom, oppholdsrom, kjøkkenkrok og bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg