torsdag 25. februar 2016

Enkel ostekake

Enkel ostekake

De som husker tv-serien Friends og episoden der Chandler og Rachel sloss om en cheesecake fra Mama’s Little Bakery de har stjålet, og til slutt ender med å spise den fra gulvet, vet at dette ganske enkelt er verdens beste ostekake. Ostekake er rett og slett en fantastisk kake, lett og frisk og kremete som den er. Grunnoppskriften finner du tidligere registrert på detsoteliv. Mange bruker imidlertid å legge et gelélokk som pynt på kaken, slik som i denne oppskriften.


Oppskrift på enkel , klassisk og smakfull ostekake som ikke skal stekes. Denne milde ostekaken har god smak av sitron og er fin å servere til selskap i hagen, 17. Husk at kaken trenger minst tre-fire timer til å stivne og kan dermed med fordel lages dagen før. Tenkte jeg skulle prøve denne når mamma har bursdag- hun eeelsker ostekake ! Eller er det da pakker med Philadelphia? Denne ostekaken har alt - den smaker kjempegodt, er enkel å lage og ser kjempefin ut.


I tillegg kan du pynte den med dine favorittbær, eller favorittsyltetøy, slik at den smaker akkurat slik du vil. Vi har pyntet ostekaken med jordbær dyppet i hvit sjokolade og blåbær, slik at den er ekstra fin til 17. Enkel og god ostekake : FORSLAG TIL SMAK OG PYNT!


Enkel ostekake

Neida, min ostekake er så enkel at det nesten er for godt til å være sant. Samtidig smaker den OSTEkake ! Ikke sånn luftig fromasj-tull som man av og til får servert, og som noen kaller ostekake selv om det i sannhet bare er litt pisket krem med fruktsmak og gelatin oppi. Mens jeg holdt på merket jeg at massen begynnte å stivne noe, men den var fortsatt enkel å jobbe med. Flyter den ut gjennom formen kan man jo vente en 5-minutter mens man rører litt innimellom, og la den tykne litt så den ikke renner igjennom. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Kos deg med bakingen og smakingen! Crunchy, kremet og med helt tipp topping! Det søte liv har 300.


Enkel ostekake

Her har du oppskriften på en klassisk ostekake – en lekende lekker og lettlaget søtsak som kan serveres ved både bittesmå og ganske store anledninger. En klassisk ostekake med gelélokk er alltid blant favorittene på kakebordet og det forstår vi godt. Sødmen i geléen passer perfekt sammen med den friske og fløyelsmyke ostekremen, og den sprø kjeksbunnen. Ved å variere topping og fargen på gelelokket kan denne kaken enkelt pyntes til å passe både konfirmasjon, bryllup, bursdag og 17. New York- ostekake er virkelig en av klassikerne.


Den kjennetegnes ved at den inneholder rømme eller fløte og at kakefyllet er tungt og fyldig. Topp med en deilig og frisk jordbærsaus, og drøm deg bort til The Big. Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med!


Lekker, enkel og dekorativ ostekake ! Selv om du setter kakeringen tilbake rundt kaken, vil geleen renne ut igjennom sprekkene mellom formen og kaken fordi den er så tyntflytende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg