onsdag 17. februar 2016

Baby tett i nesen

Baby tett i nesen

Spedbarn har liten evne til å klare å puste gjennom munnen, og når nesen tettes igjen av snørr eller slim er det svært ubehagelig for spedbarnet, sier Sivertsen. Små barn blir oftere forkjølet enn voksne, og 6-forkjølelser i året er helt normalt. Tett nese hos barn.


I tillegg er ofte mange små barn ofte plaget med tett eller rennende nese. Det kan være utfordrende med tett nese hos barn, da det blant annet kan påvirke nattesøvn, humøret og appetitten til barnet. Hvis barnet ditt blir så tett i nesen at spising blir et problem, anbefaler vi å bruke saltvannsdråper som du drypper i nesen. Dette vil løse opp slimet, som du så tørker bort. Du kan bruke en nesesuger eller neserenser for å fjerne slim.


Er det sant at tett nese på baby kan være farlig? Vil bare vite for dattra mi på mnd virket litt forkjølt i dag, tett nese og nyser mye. Har gitt henne saltvannspray og brukt nesesuger. Hva hjelper mot tett nese ? Mange tyr nok fort til nesespray når nesen blir tett , men er det trygt når man er gravid? Man skal være tilbakeholden med bruk av medikamenter ved graviditet som hovedregel.


Otrivin brukes kortvarig ved akutt forkjølelse, sier Broch Østborg. Hold babyens nese ren, og tørk bort alt snørr for å beskytte huden rundt nesen. Du kan smøre litt sinksalve eller babyolje under nesen hvis huden blir rø irritert eller tørr.


Når man har tett nese , er det også vanskelig å få sove, og slim som renner ned i halsen, kan føre til hoste. Effektiv svelging og luktesansen er avhengig av åpen nese. Tiltak for å holde nesen mest mulig åpen kan forhindre mange plager.


Baby tett i nesen

Hvis barnets allmenntilstand er påvirket eller hvis barnet ikke får i seg morsmelk eller annen næring på grunn av tett nese , må lege eller helsesykepleier kontaktes. Ved tett nese nedsettes oppvarming, filtrering og fukting av luften. Fremmedlegeme i nesen. Barn kan av og til finne på å putte fremmedlegemer inn i ett av neseborene.


Typisk er nesen tett bare på en side, og man opplever smerter. Det kommer etter hvert gult eller blodig, illeluktende snørr fra nesen. Les også: Dette er grunnene til kronisk tett nese. En tett nese oppstår når slimhinnene hovner opp.


Det finnes flere grunner til at dette skjer. En forbigående forkjølelse, influensa, ulike former for allergi, skjev neseskillevegg, kronisk betennelse i slimhinnene i nesen eller nesepolypper, er noen av årsakene. Hva som forårsaker tett nese hos små barn. Grunnen til at en baby får tett nese er de samme som når du får det. Særlig hvis nesen har vært tett en stun uten at det gir seg.


Slimhinnene i nesen ser forskjellige ut avhengig om du har infeksjon eller allergi. Sekretet i nesen har også en annen konsistens, sier han. Har en sønn på måneder som har blitt forkjølet.


Nå lurer jeg på om de bare puster gjennom nesen i den alderen. Mener å ha hørt det. Blir litt bekymret. Legen har skrevet ut reseptbelagt i stedet for otrivin, men er like tett da.


Ville ikke gitt til baby ,. PHYSIOMER tilbyr naturlige og effektive produkter når nesen er tett , renner eller klør, uavhengig av om det handler om forkjølelse, allergi, bihuleproblemer eller neseoperasjon. PHYSIOMERs produkter består av kun naturlig mineralrikt sjøvann og kan derfor brukes daglig – både av barn og voksne. I begynnelsen var både jeg, mannen min og baby forkjølet. Han hadde nye snue, hoster og nød mye.


Nå har det roet seg med hostingen og snue. Får ikke ut særlig med snue når jeg bruker nesesuger men høres ut som det er masse snue i nesen når han puster. Stakkars lillebror har vært forkjøla siden vi kom fra sykehuset og neseplagene gir seg altså ikke.


Jeg begynner å bli rimelig lei null nattesøvn pga baby med nesa full av grønt slim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg