tirsdag 9. februar 2016

Badeland tusenfryd

Badeland tusenfryd

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Badeland tusenfryd

Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her! Besøk et av våre fem ferieparkers badeland.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. En kort reise på en sommerdag for de fleste på Østlandet.


Badeland tusenfryd

Her er du garantert deilig badevann hver dag! BadeFryd har alltid ° i vannet! Berg og dalbaner, andre attraksjoner og aktiviteter både for voksne, barn og familier i den største fornøyelsesparken og tivoli i Norge, rett utenfor Oslo.


Sus avgårde ned Badefrydelven på baderinger! Et vått adrenalinkick for store og små. Må være svømmedyktig. Treløps, meter lang, fartssklie. Her kan konkurrere med andre.


Superfri Skien badeland og Tusenfryd Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger. Påmeldingssystem av Pindena AS. I morgen lørdag 17.


Spennende Halloween-opplevelser for alle aldre, både tøffe og mindre tøffe. Velkommen til TusenFryd , Norges største fornøyelsespark. En frydelfull opplevelse for liten og stor.


Badeland tusenfryd

Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Vannvittig moro for hele familien! Badeland - innkvartering, baby svømming, barneaktiviteter, svømming, babysvømming, barne kurs, fysikalskt institutt, arrangement, kroppspleie, aquazumba, barn. Ha svarte han positivt svar!


I tillegg inneholder Tusenfryd et badeland med bassenger, vannsklier og en kunstig elv der man kjører på oppblåsbare ringer. Som en avveksling fra alle attraksjonene har Tusenfryd en lang rekke spisesteder med is, bakervarer, pølser, burgere og familiebuffet. Vann- og fornøyelsesparker i Sverige: Se anmeldelser og bilder av vann- og fornøyelsesparker i Sverige, Europa på TripAdvisor. Prisene i tabellen er “fra” priser. Sjekk enkelt og raskt vår beste tilgjengelige pris for hver dag når som helst i vår priskalender.


Vi gjør oppmerksom på at de beste rabattene på pris oppnår du ved å kjøpe online minimum dager før aktuell besøksdato. Dette er sesongkortet for deg som vi ha mest for pengene. Sesongkortet er gyldig for alle ordinære åpningsdager hele sesongen, og tilbyr i tillegg en rekke fordeler både i og utenfor parken.


Sammen med et moderne treningssenter og egen spa og velværeavdeling er Ankerskogen et unikt sted for folk i alle aldere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg