torsdag 4. februar 2016

Jentenavn på s

Daglige spesialtilbud på hoteller. Døgnåpen live kundeservice. Alltid garanti om lavest pris! Bestill nå, betal senere og spar penger. Gratis avbestilling!


Jentenavn på s

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn.


Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


Jentenavn på s

Jentenavn - norskenavn. Det er ofte bokstavene voksne sjelden har navn som begynner på som foreldre ser etter. Navn på L og særlig jentenavn på N kan være fine å bruke nå, sier han. Noen av navnene på listen kan Utne fortelle at ikke har hatt klare topper, men blitt vanlige fordi de er brukt over lengre tid. Fine jentenavn på -S- - Navnedebatten.


På jakt etter det perfekte jentenavnet som begynner på A? Her er over 1gode forslag til deg! Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Leter du etter spesielle jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted!


Jentenavn på s

På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Noen som har forslag til fint jentenavn på S ? Har selv Sara og Sofie. Iris Agnes Narges Vigdis Haldis Liss Tordis Mánadis Mathias Mads Lars-Thomas Damaris Nives Mats Andreas Asdis Herdis Lindis Mailis Tess.


Når det gjelder Sara burde du ikke tenke på om det er populært eller ikke. Tenkte at det var jo litt kjedelig, men jeg bryr meg ikke lenger, tror jeg. Signe, Sunniva, Synnøve, Sanna, Selma disse over her liker jeg godt.


Du har vel titta i navnebøker og funnet flere som starter på S , så trenger kanskje ikke å nevne andre på samme bokstav selv om jeg ikke synes de er så fine? Vi har funnet mange flotte guttenavn, men ingen jentenavn. Jeg har så lyst å gi minien i magen et navn på S. Det må være litt spesielt, ikke så veldig. Unike jentenavn , sjeldne jentenavn , uvanlige jentenavn og spesielle jentenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter. Hundrevis av uvanlige jentenavn.


Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Navn - SSB CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg