mandag 22. februar 2016

Jarle andhøy blogg

Jarle andhøy blogg

Born free, live free, stay free. Berserk spiced rum. Piratforsker er skeptisk til seilasen. I sin siste blogg hedrer han norske polfarere og sjømenn, men er ikke like fornøyd med Playstation-generasjonen.


Slik gikk det altså ikke. På sin blogg vektlegger TV-direktøren at nettet flommer over av støtteerklæringer. Han ble heller ikke bedt om å snu at gunpoint hvor kommer det fra?


Når vi også ser at det ble laget TV-program av turen, må man kunne stille strengere krav til Andhøy , sier. Nå har Andhøy blitt frifunnet av Nord-Troms tingrett, melder VG. Med tre mann ombord.


He sailed primarily single-handed from his home town of Larvik to the Antarctic Peninsula, although during some legs of the voyage he was accompanied by crews that he picked up along the way. Sunndalshistorien er rik fra både gammel og ny tid. Når var du sist på en ekspedisjon?


Jeg tror du ville blitt en ganske døll kjæreste, dersom alt som knyttet dere sammen, er at du synes han er kjekk og sexy. Det er hyggelig å høre at man er kjekk og sexy, men det er nok ikke limet i kaka i et forhold. Dette er marerittet alle vill våkne opp i fra. Andhøys advokat, Nils Jørgen Vordahl, opplyser at marinefartøyet tok båten i arrest ved 21-tiden lørdag kveld.


Bjørnene står bare dumt og ser på. Jarle Andhøy må betale 45. Retten aksepterte at han hadde fått de nødvendige tillatelser til å seile i Antarktis fra Argentina. Fin tale og beklagelse til Finnmarks befolkning og Partisanene ved Frank Bakke-Jensen.


Nå har Norge i offisielt fokus løftet både Krigsseilernes og Partisanernes sak i edle taler. For dem betyr det lite, for meg betyr det litt mer. Etter en rekke med terningkast og andre gode anmeldelser fra bokbloggere for Bare du som passer på, samt en rekke positive tilbakemeldinger fra lesere, gjorde jeg meg høy og mørk og kontaktet bokhandlerkjedene. He has undertaken a number of controversial voyages, primarily to the polar regions.


I desember fikk han en ny tung beskjed om at faren Odd-Egil Andhøy døde. Senere har det blitt flere ekspedisjoner både til havs og til lands og flere bøker og tv-serier om disse. Jeg garanterer at de har folk rundt seg som også er bevisst på hva Andhøy har foretatt seg i arktiske strøk, menhvordan de vil forholde seg til dette er en avveining som de folka det gjelder får ta i fellesskap. Det bestemmer de faktisk helt selv.


Det er mangt en skal kunne fordøye av vettløse handlinger i vårt rettsystem. Krekar sitter fengslet for sitt engasjement som terrorist, der blant annet Italia har ønsket han utlevert for sine gjerninger. Det er åpenbart hans metode som informasjonsrådgiver. Men her lar åpenbart også Oslo flaggfabrikk seg bruke i det spillet.


Del dette innlegget. Anonym bruker Anonym bruker. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg