torsdag 4. februar 2016

Gravid med hormonspiral

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Fordeler og ulemper med hormonspiral : Fordeler: Sikkerhet.


Hvis 1kvinner bruker hormonspiral gjennom et helt år, vil gjennomsnittlig 0-av dem bli gravide. Dette er like sikkert som kvinnelig.

Sv: Gravid med hormonspiral ? Jepp det går ann å bli gravid med hormonspiral. Både tanten min og søskenbarnet mitt ble gravide med den Den skal være ganske sikker sier nå legen iallefall, men tydligvis ikke. Tanken på at jeg kunne være gravid slo jeg fra meg – jeg hadde jo satt inn en spiral.


Jeg snakket med ei venninne, og hun lurte på om jeg var helt sikker på at jeg ikke var gravid. Jeg nektet for at det kunne være det, men valgte likevel å kjøpe en graviditetstest. Hvis du har en spiral skal du være oppmerksom på din kropps signaler med hensyn til en eventuell graviditet som kan forekomme hos 1-prosent.


Hvis man blir uønsket gravid med en spiral, foretas en provosert abort med fjernelse av spiralen. Man har dessuten litt økt risiko for graviditet utenfor livmoren.

Jeg har hormonspiral for at vi ikke skal ha flere barn. Og har ikke helse til det. Mannen skal sterilisere om en mnd for de ville ikke gjøre det på meg pga narkosen og min sykdom. Har en alvorlig sykdom. Vil være en risiko.


For to uker siden syntes jeg at jeg kjente tydelig spa. Satt inn hormonspiral i mars i fjor. Etter å ha slitt med kvalme osv en stun tok jeg nå en graviditetstest. Kan man få en ultral.


Så skulle vara intressant att vetaLäst en del som blivit gravida trots hormonspiral , men aldrig fått fakta på hur länge de haft hormonspiralen insatt in de blev gravida och om de lyckades genomföra hela graviditeten med friskt barn som utgång efter uttag av. Havde selv en hormonspiral inden jeg blev gravid. Jeg ve at det er højst usandsynligt at blive gravid på en hormonspiral. Men derfor kan det naturligvis godt ske.


Spiralen fungerer jo sådan, at et æg godt kan blive befrugtet, men meget sjældent sætter sig fast pga. Alle artikler er publisert med dato – enten for opprettelse av dokumentet eller revidert dato. Nyhetsartikler og intervju som er eldre enn to år, er merket med dette. Vi fjerner ikke arkiverte nyhetsartikler, fordi vi mener at de har en historisk verdi.


Beroende på dålig tajming och att jag inte har haft för hållande men killarna.

Och båda gångerna har jag bara vart i v. Men nu anar jag att jag är det igen, vilket ja tror är omöjligt i och med att jag satte in en hormonspiral i april. Rask og trygg leveranse. For en ukes tid siden fikk jeg sterke smerter i ene eggstokken. Jeg dro ikke til legen, og dette gikk over etter et døgn.


Tok i går to graviditetstester for å utelukke svangerskap. Jeg tror ikke selv at jeg kan være gravid. I det siste har jeg lurt litt på om jeg kan være gravid , Jeg har tatt en test, men den viste negativt. Så jeg ville spørre om spiralen kan ha noe. At mensen kan utebli,er ikke unormalt.


Men vis du ikke har hatt slike sympt før,og du i tillegg er kvalm ville jeg dratt til legen eller evt en gynekolog nå. Jeg fikk satt inn hormonspiral i februar, og har ikke hatt noen problemer. Jeg hadde litt små blødninger den første måneden (noe som er helt normalt). I August hadde jeg plutselig en uke med helt vanlig mensen, og syns det var litt rart.


Tenkte ikke mer over det da! Nå har jeg begynt å lure litt på om jeg kan være gravid. Mens har jeg heller ikke, bare litt spotting en sjelden gang.


En hormonspiral er laget av myk plast og inneholder kjønnshormonet gestagen. Spiralen settes inn i livmoren, og hormonet hindrer befruktning, hovedsakelig på to måter: For det første gjør den slimet i livmorhalsen litt seigere, slik at sædceller ikke kommer inn i livmoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg