torsdag 4. februar 2016

Britiske navn

Som du ser er flere av disse navnene vanlig i Norge i dag, mens noen kanskje ikke er fullt så vanlige. Listen over britiske monarker er en oversikt over de som har sittet på tronen i kongerikeene Englan Skottland og senere det forente Storbritannia. Det har vært monarker i kongeriket Storbritannia og det forente kongerike Storbritannia (United Kingdom). Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


Britiske navn

Dette er en liste over populære navn. Hver høst kommer Office for National Statistics med lister over de mest populære navnene gitt til nyfødte siste året. Fire felles navn på guttenes topp På topp hos guttene i England og Wales finner vi navnet Oliver. Oliver lå i Norge på femteplass på guttenes topp 10. Den britiske kongefamilien er de nærmeste slektningen av den britiske monarken.


Det er ingen formelle eller lovmessige definisjoner på hvem som tilhører kongefamilien, og forskjellige lister kan derfor omfatte forskjellige personer. Generelt tar man med de som har tituleringene His eller Her Majesty og His eller Her Royal Highness. Kjente britiske sangere er blant andre Boy George, George Michael, Rod Stewart og Amy Winehouse. De tretten kolonier var en gruppe britiske kolonier på østkysten av Nord-Amerika. Hun hadde vært gift to ganger før, og var dermed utelukket som Storbritannias dronning.


Selv om George er et tradisjonelt kongelig navn , mener Compton at et navnebytte ville få en dårlig mottakelse hos det britiske folk. Christmas Box” på engelsk er et annet navn for en julegave. Håper dette ga litt mer innblikk i britiske juletradisjoner, og at du nyter førjulstiden enten i Storbritannia eller i Norge. Hva er din viktigste juletradisjon?


Deler av gjestelisten til bryllupet er lekket – tre navn vekker oppsikt. Linjeskip, kanoner. Opprinnelig fransk, under navnet Superbe, erobret 29. Etternavn: Mest brukte navn i Europa. Her er et morsomt kart som viser de mest brukte etternavn i hele Europa.


Britiske navn

Som du ser er Hansen på topp i Norge, mens Andersson troner øverst i Sverige, og Jensen i Danmark. Det britiske kongehuset består av den britiske monarken og dennes slektninger. I dag er dette dronning Elizabeth og hennes familie. Kongefamilien tilhører huset Windsor.


Denne tegningen prydet et postkort omkring forrige århundreskifte. I den britiske løvens manke kan man lese navnene på Storbritannias viktigste besittelser på den tiden. Skulle prinsen velge å beholde navnet George den dag han overtar den britiske tronen, vil han bli kjent som konge George VII. Dronning Elisabeths far, George VI, var konge under den andre.


Britiske navn

Britiske akademikere bedt om å utlevere navn på forelesere som underviser om Brexit. En ledende konservativ politiker har bedt britiske universiteter om å utlevere navn på forelesere og pensumlister i fag som berører Storbritannias utmelding fra EU. Artiklar i kategorien Britiske politiske parti Kategorien inneheld desse sidene, av totalt 9. Høstværet har meldt sin ankomst, mørket sniker på og behovet for innehygge går i taket. Som bestilt begynner saumfaringen etter en god krimserie, og aller helst skal den være britisk. Her har vi funnet frem noen gode britiske krimserier som du kan se akkurat nå.


Det er synd å si at den type fotokort som er over er svært vanlig. Ettersom tiden har gått har det kommet bort fra annen informasjon, så vi har intet navn på mannen på bildet. Svært fyldig og god opplysningstjeneste eid av Opplysningen AS.


Søk på navn , adresse, nummer eller deler av navn. Tjenesten inneholder både bedriftsnummer og nummer til privatpersoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg