fredag 19. februar 2016

Røde prikker nedentil

Røde prikker nedentil

Koop nú Roede in onze Webshop of de Bouwmarkt! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Jeg har i det siste slitt med røde prikker nedentil ! Det er ekkelt og jeg vil ikke ha det der. Du skriver at du barberte deg nedentil med høvelen til kjæresten til broren din, som hun hadde brukt.


Nå har du fått røde prikker i det barberte området. Hvordan unngå røde prikker etter barbering? Bør man gjøre noe med røde prikker nedentil etter barbering?


Kan man få røde prikker og kløe. Andre tips for å få bort uønske. Rød , irritert hu kutt og nupper etter barbering er vanlig og veldig irriterende. Det første rådet til deg som vil unngå irritert hud etter barbering, er å aldri barbere på t. Kom noen i helga og har egentlig bare blitt flere.


Det ser ut som om det er små røde prikker , har ikke barbert meg og. Det høres ut som du har barbert deg eller fjernet hår i underlivet. Da bruker en å få røde prikker.


Dette gjelder spesielt når man barberer mot hår-retningen. Jeg vil heller da anbefale deg å barbere bare med hår-retninge. Når jeg barberer der nedentil , får jeg røde prikker og begynner å klø etter hvert, som om jeg ikke tåler det.


Jeg er en jente på år, som har et lite hudproblem i underlivet. Er det slik at du barberer deg nedentil ? Det klør ikke, og jeg har ikke noen forandring i utflod. Jeg bare lurer på hva dette kan være for noe? Vet jeg burde gå til lege, men er bekymret og leter etter svar.


Symptomer som kløe, svie, økt utflod og hyppige dobesøk kan ha mange årsaker. Det kan være en urinveisinfeksjon, seksuelt overførbar sykdom ell. I går barberte jeg meg for. Hei, gutt på her.


Røde prikker nedentil

Smurte inn som bare rakkeren med fuktighetskrem etterpå for å unngå røde prikker , men det fungerte ikke. Nå gjør det litt vondt, og klør, samtidig som det ikke tar seg veldig godt ut. Skal på hyttetur med en jente jeg liker p. Noen har vel bare mer sensitiv hud en andre, går jeg ut i fra. Derfor har jeg gitt opp, og klipper i stedet.


Vurderer å prøve voksing på en salong, men jeg er litt pinglete. Jeg skjønner veldig godt at dette er et problem for deg. Noen barberer større områder nedentil , noen kun i lysker i sommerhalvåret. Men hvilke hjelpemidler bør man bruke for å unngå røde prikker. Hudekspert Elisabeth Søyland gir råd.


Røde prikker nedentil

Røde prikker på forhud eller penishode er som regel forårsaket av en begynnende soppinfeksjon. Ved å vaske hardt, så vil du bare gjøre vondt verre, noe du fikke erfare med en fullminant soppinfeksjon i form av hvitt penishode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg