onsdag 3. februar 2016

Brystvorter gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Jeg sluttet på ppiller 4. Fikk tanta (mye blod på papiret, men ikke mye mer) i to dager og 12.


Andre ganger regner jeg med syklus ellers spiller en rolle.

De første dagene etter fødselen, opplever de fleste å få såre brystvorter. Men det skal være forbigående, og skal ikke utvikle seg til å bli sår eller sprekker. Helsesykepleier Elin Asbjørnsen forklarer hvordan. Men såre brystvorter kan komme av annet enn graviditet, samtidig som en ikke trenger å få såre brystvorter når en er gravid.


Velkommen til Mammanett! Du må registrere deg før du kan skrive innlegg, delta i terminklubber og foreldregrupper eller stille spørsmål til fagpersonalet. Dersom sårheten vedvarer, kan årsaken være feil ammeteknikk.


Soppinfeksjon, redusert eller langsom utdrivningsrefleks, overdreven bruk av brystpumpe og flate eller innadvendte brystvorter kan også medføre såre brystvorter.

Væsking fra brystvortene vil i denne veiviseren si væsking fra en eller begge brystvortene hos kvinner som ikke ammer. Hva kan årsaken være, og når bør du ta kontakt med lege? Les mer om dette i NHI.


Brysterne begynder at ændre sig med det samme du bliver gravid , og det samme er sandt for brystvorterne. Hei, jeg er en jente på år som som har vært plaget med smerter i brystvortene. Det gjør vondt bare jeg kommer borti dem. Enkelte spedbarn kan også ha stramt tungebånd som gjør det vanskelig for barnet å die og som kan gi mor såre brystvorter.


Har konstant stive brystvorter ! Har aldri hatt sånt før jeg ble gravid. Flere som er plaget av det? Da jeg var gravid sist gang fikk jeg mørkere brystvorter , men tror jeg var noe sånt som 8-uker på vei da det begynte. Vet at egget kanskje ikke er ferdig festa engang. Diskuter med andre som nylig er blitt gravide.


Se denne fantastiske vidoen fra befruktning til fødsel! Har de siste ukene hatt utrolig ømme brystvorter. Det er ubehagelig bare jeg så vidt kommer borti dem.


Selve brystene er ikke spesielt ømme. Er ikke så lenge siden jeg sluttet på hormonell prevensjon og lurer på om det kanskje kan ha noe med det å gjøre?

Grunnen er at brystene vokser og alt strekker seg når du er gravid. Og har du brystimplantater strekker det seg enda mer. Noen som har opplevd det samme? Saken ble opprinnelig skrevet av BarniMagen for Klikk.


Det er vanlig å føle ømhet i starten av ammingen, men åpne sår er et tegn på at noe er galt. Såre og vonde brystvorter. Den vanligste grunnen til såre eller vonde brystknopper er at barnet ikke har et godt sugetak, og at brystknoppen havner mot den harde delen av ganen i stedet for lengre bak der det er mykt. Ofte er det ingen åpenbar årsak, og det går over uten behandling.


Det er svært vanlig å ha vondt i brystene, men hvis smertene går utover livskvaliteten din, bør du besøke lege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg