mandag 22. februar 2016

Navnestatistikk

Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder.


Også lister med godkjente og avviste fornavn, navnelister fra uoffisielle kilder og lenker til telefonkataloger. Her kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid. Navn som Emma, Maja, Victoria og Filip ble populære i Norge etter å ha vært populære i Sverige noen år tidligere.


Svensk navnestatistikk publiseres senere denne måneden. For navneforskere i Norge er det alltid spennede å se den svenske listen opp mot norske trender. Kanskje ser vi noen fellestrekk?


For sjansene er vel ganske store for at det er minst én Emma og én William i barselgruppen din? Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. I går kom tallene vi lenge har ventet på.


Statistikken bygger på en kopi a. Gøy med sjeldent navn. Navnet Malte er ett av navnene som er ganske sjeldent i Norge. Opphetet debatt om navnestatistikk : - Han går til angrep på det flerkulturelle Oslo. REAGERER: Bystyrerepresentant og Ap-politiker Abdullah Alsabeehg i Oslo sier det er feil av.


Navnestatistikk

Det at skifte fornavn er mest udbredt øst for Storebælt. Derfor blander vi navnene på våre kjære. SSB publiserer hvert år sin navnestatistikk.


Medlemsbladet til Norsk Matematisk forening - INFOMAT har gjort et lite dykk i statistikken. Som vi ser av figuren er Even fortsatt mer populær enn Odd! I tillegg finnes eldre versjoner og korrespondansetabeller. Klassifikasjoner er offisielle kodeverk der kategoriene skal være gjensidig utelukkende og uttømmende. Emrik er en opprinnelig svensk kortform av mannsnavnet Emmerik, som er en nordisk form av det tyske navnet Emmerich.


Dette navnet har flere mulige opprinnelser. Her er de mest populære navnene i Oslo. Morten Michelsen Berg. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.


De mest populære navnene i fjor, var Nora og William. Dette var de mest populære navnene i Østfold i fjor. TOPPER LITA: Thomas Hayes som spilte William i Skam. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter.


Navnestatistikk

Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Disse navnene er mest populære. Bibelske navn topper statistikken.


Undervisningsoppleggene kan tilpasses. Ta utgangspunkt i f. Mathea - statistikk og information om navnet Mathea. Se hur många som heter Mathea og när Mathea har navnsdag. Vi visar även hur många nyfødde som døpts til Mathea.


Navnestatistikk

Se var ditt namn ligger i listan över Sveriges mest populära namn. Vi listar förnamn, efternamn, killnamn, tjejnamn m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg